Skip to Content

Properes formacions

A continuació trobareu les formacions que des del CRAJ hem programat pel segon semestre del 2020. 

Tingueu en compte que obrim les inscripcions de dues a tres setmanes abans de l’inici de la formació. Si estàs interessada en una o més d’aquesta llista, pots omplir el següent formulari perquè no se’t passi per alt cap formació del CRAJ que t’interessi i, quan s’acosti la data, t’enviarem un correu perquè et puguis apuntar!

Quan? Sobre què? On? Quins dies i horari?
Setembre Aprenent a dir les coses difícils Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Setembre Naveguem entre fulls de càlcul: aprenem a millorar la gestió econòmica de l’entitat! Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre Fiscalitat sota control: tot el que has de saber!
Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre Eines per la millora de la transparència a les entitats (organitzada amb Torre Jussana) Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre La democràcia profunda a les entitats juvenils Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre i novembre Curs de portaveus per a entitats juvenils (organitzada amb l’SCI Catalunya) Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Novembre Perspectiva LGTBI+ a les entitats juvenils Online Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Novembre i desembre Finançament públic per a entitats juvenils: què hem de saber sobre les subvencions? Online Dijous 19, 26 de novembre i 3 de desembre de 18.30h a 20.30h
Desembre Caminem cap al feminisme Online Dilluns 30 de novembre de 18.30h a 20h
Desembre All lives matter? Combatem el racisme a les entitats juvenils Online Dimecres 2 i 9 de desembre de 18.30h a 20.30h

A més, si pertanys a una entitat o col·lectiu juvenil, també podeu sol·licitar una de les nostres càpsules a mida, que són formacions gratuïtes i adaptades a les necessitats de la vostra entitat. Feu una ullada al nostre Catàleg de càpsules a mida!