Skip to Content

Properes formacions

A continuació trobareu les formacions que des del CRAJ hem programat pel segon semestre del 2019.

Tingueu en compte que obrim les inscripcions de dues a tres setmanes abans de l’inici de la formació. Si estàs interessada en una o més d’aquesta llista, pots omplir el següent formulari perquè no se’t passi per alt cap formació del CRAJ que t’interessi i, quan s’acosti la data, t’enviarem un correu perquè et puguis apuntar!

Quan? Sobre què? On? Quins dies i horari?
Juliol Sessió informativa sobre la subvenció d’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils Espai Jove la Fontana Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Setembre Naveguem entre fulls de càlcul: Gestió econòmica per a entitats Casal de Joves Girapells Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Setembre Entitats davant del mirall: Analitzem-nos de cap a peus! Centre Cívic Besòs Aquesta formació s’ha anul·lat!
Octubre Cicle de finançament públic per a entitats juvenils Ateneu l’Harmonia Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre Concerts, xerrades, calçotades… Fem que el món se n’assabenti! Casal de Joves Queix Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Octubre Obligacions legals de les entitats juvenils: que no se’ns passi cap per alt! Casal de Joves Palau Alòs Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Novembre Cicle de Disseny, Gestió i Avaluació de Projectes Casal d’Entitats Mas Guinardó Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Novembre Zero drama: abordem els conflictes a l’entitat! Punt 7 – Punt info jove d’Horta-Guinardó Aquesta formació ja ha tingut lloc!
Novembre – Desembre Perspectiva LGTBI+ a les entitats juvenils Espai Jove La Fontana Dilluns 18 i 25 de novembre, i dilluns 2 i 9 de desembre de 18:00 a 21:00h
Desembre Entitats, caminem cap al feminisme! Apliquem la perspectiva de gènere a l’entitat. Espai Jove Boca Nord Dimarts 10 de desembre de 18 h a 21 h

A més, si pertanys a una entitat o col·lectiu juvenil, també podeu sol·licitar una de les nostres càpsules a mida, que són formacions gratuïtes i adaptades a les necessitats de la vostra entitat. Feu una ullada al nostre Catàleg de càpsules a mida!