Skip to Content

Acompanyament

Des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils oferim acompanyament a col·lectius i entitats juvenils, i també a professionals, a través del CRAJ Mòbil.

El CRAJ Mòbil és una persona de l’equip que es desplaça allà on calgui de la ciutat per donar suport i acompanyar a diferents tipus d’iniciatives juvenils amb l’objectiu d’afavorir la participació i l’associacionisme juvenil als barris. Aquesta figura del CRAJ acompanya des de la proximitat i l’experiència adaptant-se en cada cas a les inquietuds, necessitats i realitat del col·lectiu amb el que treballi.

  • Acompanyament a col·lectius i associacions juvenils

Des del CRAJ Mòbil us podem donar un cop de mà amb tots els dubtes i dificultats que us trobeu al vostre dia a dia del projecte que esteu tirant endavant. Us oferim suport global i acompanyament per a la programació, desenvolupament i consolidació de les iniciatives i projectes juvenils, ja siguin de caire cultural, solidari, esportiu, educatiu, relacionats amb el medi ambient, etc.

  • Suport a professionals

El servei també ofereix suport a professionals que treballen amb joves com ho poden ser dinamitzadores d’equipaments, serveis i projectes juvenils; educadores de carrer, informadores juvenils, JIP’s, etc. Aquest suport es fa a través d’assessoraments, oferint recursos i acompanyant als i les professionals en aquells projectes que estiguin dinamitzant, o vulguin promoure, amb col·lectius i associacions de persones joves.

Si ets una entitat o col·lectiu juvenil o una professional que hi treballes i creus que el CRAJ Mòbil et pot ajudar, pots posar-t’hi en contacte a través del correu electrònic crajmobil@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17 o 605 06 41 82.

Infografia CRAJ Mòbil