X

Aquests mesos de confinament han proliferat, més que mai, les activitats en línia. Xerrades, formacions, documentals, debats, vermuts musicals, trivials, bingas… Moltes d’elles han quedat penjades i es poden recuperar. A continuació en fem un recull per temàtiques!

Sostenibilitat i emergència climàtica

Feminismes i LGBTI+

Interculturalitat i antiracisme

  • ‘Tastets d’interculturalitat #desdecasa’ (BCN Interculturalitat): webinars sobre continguts relacionats amb la perspectiva intercultural, la interseccionalitat i la lluita contra els rumors discriminatoris, contextualitzats en la situació social i sanitària de la Covid-19.

1. ‘Eines per detectar narratives discriminatòries’ 

2. ‘L’antigitanisme com a sistema de discriminació racial històricament construït’ 

  • Papers per a tothom (Casa Nostra, Casa Vostra): recull de vídeos de la campanya ‘Papers per a tothom’.

Justícia global

  • Siroco TV (Sàhara Dempeus): recull de converses relacionades amb la situació del Sàhara Occidental amb diverses convidades.
  • Festival DevReporter (Lafede.cat): cicle online dels reportatges produïts amb la beca Devreporter. Es poden recuperar les xerrades del festival al final de l’article enllaçat.
  • ‘Virus, por, seguretat i pèrdua de drets’ (Centre Delàs d’Estudis per la Pau): webinar per reflexionar sobre la resposta militarista i securititzadora a l’actual crisi per la covid-19 i els impactes en els drets i llibertats. 

Cicles amb diversitat de temàtiques 

  • Cicle de webinars (Observatori del Deute Global – ODG): ecofeminisme, transparència, gestió emocional per activistes, salut i més!
  • Cicle de xerrades de BCN Joventut: aprèn a fer la declaració de la renta, conversem sobre l’amor, 8 coses que has de saber sobre els ERTO, xerrades sobre com triar estudis i molt més!