X

Vols organitzar alguna activitat o tenir un stand al Saló del Manga? Formes part d’una associació o entitat sense ànim de lucre? Si la resposta a les dues preguntes ha estat sí, l’Espai Manga-Associa’t és el teu projecte.

Espai Manga-Associa’t és un projecte del Consell de Joventut de Barcelona que té com a objectiu la creació d’un espai associatiu al Saló del Manga. Un espai gratuït per a aquelles associacions d’oci i cultura alternatius que hi vulguin participar. Un espai que pugui encabir tant les activitats que les entitats vulguin organitzar com la promoció de les mateixes.

  • Qui ho organitza? Aquest projecte l’organitza l’Espai d’Oci Alternatiu i Cultura Dispersa del Consell de Joventut de Barcelona (CJB), una plataforma de 74 associacions i col·lectius que representa a la joventut organitzada de Barcelona. El CJB treballa en xarxa per promoure l’associacionisme, generar discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves, aportar propostes i construir alternatives.
  • Què has de fer per participar? Enviar un correu electrònic a cultura@cjb.cat o participar a la primera reunió organitzativa del projecte que es farà el dilluns 27 de maig a les 19h a l’Espai Jove la Fontana.
  • On puc llegir més sobre aquest projecte? Pots llegir el projecte sencer fent clic aquí.