X

Queden només un parell de mesos per la diada de Sant Jordi, una celebració en què moltes associacions i col·lectius aprofiten per muntar una paradeta i obtenir així una mica de finançament propi. 

Si a la vostra entitat us interessa, cal que tingueu en compte que per poder posar una parada aquest dia cal disposar d’un permís d’ocupació de l’espai públic. Us ho expliquem amb més detall!

Tramitació del permís

Aquest permís és gratuït i la tramitació és 100% en línia, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. D’aquesta manera podeu seleccionar en temps real les ubicacions disponibles, aconseguir el permís de manera immediata en alguns casos i estalviar-vos desplaçaments.

A més, com a novetat, a banda de poder fer la tramitació amb els certificats electrònics habituals, enguany ho podreu fer també amb l’idCAT Mòbil.

Termini de presentació 

  • Espais lliures: de les 15:00 hores del 2 de març fins a les 15:00 hores del 2 d’abril. Podreu accedir al tràmit en aquesta pàgina. Un cop fet el tràmit, ja podreu descarregar el permís d’ocupació al moment!

Podeu consultar quins són els espais representatius i ampliar la informació sobre el tràmit en aquest enllaç: Sol·licitud de parades per a la Diada de Sant Jordi 2019

Per a qualsevol dubte amb el tràmit o el procés no dubteu en contactar-nos. Ens trobareu al 93 265 52 17 o escrivint-nos a info@crajbcn.cat!