X

L’equip tècnic del CRAJ ja hem tornat de vacances. Tenim les piles carregades i molta energia per posar-nos a treballar!

Per a que torneu a agafar el ritme ben ràpid, comencem el setembre presentant-vos les dues primeres formacions del darrer trimestre de l’any!

  • Naveguem entre fulls de càlcul: Cicle de gestió econòmica per a entitats – Dimecres 18 i 25 de setembre

Aclarirem els conceptes més importants en gestió econòmica de l’entitat i ens endinsarem en el món dels fulls de càlcul per a aprendre com facilitar-nos la vida i fer la gestió més senzilla!

La formació serà els dimecres 18 i 25 de setembre al Casal de Joves Girapells (C/ Teodor Llorente, 20) de 18.30 h a 20.30 h i podeu inscriure-us de manera gratuïta a continuació: Formulari d’inscripció. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a assessoraments@crajbcn.cat 

  • Entitats davant del mirall: Analitzem-nos de cap a peus! – Dijous 26 de setembre

Us proposem aprofitar el principi de curs per analitzar i realitzar un diagnòstic de la situació de l’associació. També planificarem estratègies d’organització i funcionament que us puguin servir per encarar el curs amb les idees clares i dibuixant les primeres passes d’un pla estratègic d’acció.

Serà el dijous 26 de setembre de 18 h a 20.30 h al Centre Cívic Besòs (Rambla de Prim, 87) i podeu inscriure-us de manera gratuïta a continuació: Formulari d’inscripció. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a assessoraments@crajbcn.cat. Per aquesta formació recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

També podeu consultar la resta de formacions programades per aquest trimestre amb un clic!

Formem-nos juntes, enfortim les entitats!