El Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats juvenils organitzen una nova edició de la Lali Jove, la Festa Major Juvenil i Associativa de la ciutat! I enguany la celebració reinvindicarà l’ús de l’espai públic sota el lema “Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa”.

El Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina) acollirà el 17 de febrer un munt d’activitats obertes a infants i joves. A la tarda, a partir de les cinc, tothom qui ho vulgui podrà participar als diferents tallers simultanis per a joves i infants organitzats pels diferents Grups de Treball formats per entitats juvenils de Barcelona. Entre aquestes activitats trobareu l’inflable “Reciclar saltant”, el taller “Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l’armari ple!” per reflexionar sobre el consum responsable o el circuit de mobilitat i el taller “Mira com pinto”, activitats de sensibilització a la diversitat funcional.

A més, també podreu cantar cançons otaku en diferents idiomes (també en japonés!) amb l’entitat Brigada SOS, posar de manifest les vostres arts en lluites de diferents èpoques amb SoftCombat Barcelona o descobrir de què estan fetes alguna de les drogues més comunes i els seus principals efectes de la mà d’Energy Control!

I al vespre començaran els concerts amb el grup Mafalda, amb el reggae i dub d’Adala, el pop folk festiu de Sense Sal, el mestissatge més “gamberru” de Can Canalla (concert de presentació) i la música menys convencional dels guanyadors del Festival Brot, Ominira.

A més, durant el concert es disposarà de la Carpa SOM.nit, un espai de sensibilització i atenció directa dirigida a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues (de 22:00 a 02:00h)!