X

Entitats i col·lectius juvenils de Barcelona, ja us podeu inscriure al Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats!

Us esperem al Casal de Joves Queix el dilluns 7, dimecres 9, dilluns 14 i dimecres 16 de maig de 18.30 a 20.30h, per conèixer quina és la normativa fiscal que afecta a les entitats i les implicacions que se’n deriven, ja siguin de tipus documental o econòmic, i que cal tenir presents en el dia a dia de les nostres entitats i projectes.

La formació constarà de quatre sessions:

 • Dilluns 7 de maig a les 18:30h
  Les obligacions fiscals de les associacions: declaració censal, certificat digital i model 347.
 • Dimecres 9 de maig a les 18:30h
  L’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) i l’Impost de la Renta de les Persones Físiques (IRPF), impostos de les associacions?
 • Dilluns 14 de maig a les 18:30h
  L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara i com?
 • Dimecres 16 de maig a les 18:30h
  Impost de Societats (IS), aspectes claus

La ponent serà l’Alícia Artiaga, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, membre del Patronat de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, i experta en el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmic-financera.

Si voleu participar en el cicle, només cal que ompliu el formulari d’inscripció al Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats.

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça. Recordeu que des del CRAJ prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona!

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

La formació és gratuïta, però recordeu que les places són limitades, i tindrà lloc al Casal de Joves Queix (Carrer de Rocafort, 236, M:L5 Entença)

Nota: Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes les sessions.

Més informació i inscripcions a crajbcn.cat, craj@crajbcn.cat, o bé al telèfon 93 265 52 17

Podeu fer un cop d’ull a material que tenim publicat sobre gestió legal, fiscal i comptable associativa. Descarrega’t en format pdf ls següents publicacions: Fiscalitat associativa

 

Si no podeu venir al cicle i teniu interès o dubtes en temes de gestió econòmica, legal o fiscal, recordeu que tenim una assessoria dirigida a resoldre aquests dubtes. Aquí us facilitem la informació: Assessoria legal, fiscal i comptable del CRAJ