Cartell Cicle Finançament públic 2018
X
Cartell Cicle Finançament públic 2018

Torna el Cicle de Finançament Públic per a entitats juvenils que organitza el CRAJ per a totes aquelles persones i associacions juvenils interessades. Si voleu informació de primera mà sobre les subvencions per a entitats, no us ho podeu perdre!

Es tracta d’un cicle de quatre sessions en que aprofundirem en les opcions de finançament públic que hi ha disponibles per a les entitats juvenils.

Per fer-ho, parlarem del cicle de les subvencions: començarem per aprendre a fer una bona recerca de subvencions, seguirem per redactar un bon projecte i acabarem per tractar què cal fer per a justificar adequadament les subvencions. En aquesta part final, treballarem físicament els documents per a que portar-ho a la pràctica a la nostra entitat sigui més fàcil.

Hi haurà les següents sessions:

Dimarts 11 de desembre a les 18h. El finançament públic a les entitats, de què parlem?

Com podem planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat de manera acurada? Quins recursos ens poden ser útils per facilitar aquesta tasca? Quines són les institucions?

Dijous 13 de desembre a les 18h. La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari.

Sessió destinada a treballar a sol·licitud d’una subvenció; les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conforma el procediment, i a compartir i treballar a través dels casos pràctics i reals, i els principals errors que es comenten sovint en relació a la presentació de subvencions.

Dimarts 18 de desembre a les 18h. La justificació: un treball de constància i organització.

Convertim-la en la nostra oportunitat per mostrar que el projecte s’ha desenvolupat i donem a conèixer l’impacte que ha tingut.

Dijous 20 de desembre a les 18h. La justificació: casos pràctics

Posem en pràctica el què hem après sobre justificacions, compartint experiències amb la resta d’entitats participants a través de casos pràctics preparats per a moure el debat.

Totes les sessions tindran lloc al Casal de Joves Can Ricart (Carrer Emilia Coranty, 5 – M: L4 Poblenou). La formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle “Finançament Públic per a entitats juvenils”.

Un cop realitzada la inscripció, des del CRAJ us enviarem un correu electrònic confirmant-vos la plaça, sempre i quan hi hagi lloc per a totes.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o bé truqueu-nos al 93 265 52 17.