Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

L’Esplai Estrella del Nord busca monitors i monitores

Descripció anunci:

L’Esplai Estrella del Nord de Gràcia busca monitors i monitores!

Es reuneixen els dissabtes a la tarda amb infants i joves d’entre 5 i 17 anys a la Vila de Gràcia.

Busques noves aventures? Noves amistats? Necessites fer les pràctiques de monitoratge o de director/a de lleure?
Apunta’t al voluntariat i garantim el Dret al Lleure.

 

Entitat o associació:
Estrella del Nord
Telèfon:
-
Llegir més

Participa en un camp online sobre sostenibilitat!

Descripció anunci:

Online international study camp organized by SCI Catalunya on the topics of sustainability and conscious consumption! Sing up until the 10th of April and join us in our sessions on the 15th, 16th, 22nd and 23rd of April

Schedule: Thursday 15th, Friday 16th, Thursday 22nd and Friday 23rd of April 2021 from 3 pm to 5 pm CET.

Description: Promoting global justice, equality and peace within the oppressed groups of the society and mutual understanding is one of the main focuses of SCI Catalunya. The aim of this online camp is to create a space where we can become more aware of the importance and impact of sustainability in our lives. Throughout the sessions we will be discussing different aspects of our daily lives and how we have the choice to make a positive impact and be more environmentally friendly in regards to food, fashion, cosmetics and more. We will dive deeper into responsible and conscious ways of consumption, both at an individual and collective level while creating the frame for discussions and future change!

If you’re interested, fill the form in our website with all your information until the 10th of April. If you need more information, you can write us to incoming@scicat.org.

Consulta tota la informació aquí

 
 
Entitat o associació:
Servei Civil Internacional de Catalunya
Telèfon:
934 417 079
Llegir més

Projectes de mitja i llarga durada (MLTV I ESC)

Descripció anunci:

A diferència d’una experiència de voluntariat de més curta durada i puntual com són els camps de treball, en els projectes de llarga durada la participació es fa de forma individual i no en grup, això permet una major implicació i més profund aprenentatge en les tasques que es duen a terme. Des de COCAT gestionem dos tipus de voluntariats de llarga durada: els projectes de mitja i llarga durada (MLTV) i els ESC (projectes europeus). Mes info a: voluntariat.ltv@cocat.org

Habilitats necessàries:

Edat per a participar: A partir de 18* anys (sense límit d’edat) per a participar en projectes a països del nord (Països Europeus, Turquia, Armènia, Estats Units, Canadà, Japó i Corea). A partir de 20* anys (sense límit d’edat) per a participar en projectes a països del sud (Llatinoamèrica, Àfrica i Àsia, excepte Japó i Corea). Participar al procés d’acompanyament de COCAT. Aconsellem Experiència prèvia en voluntariat Experiència prèvia en estades internacionals

Data d’inici de la proposta 14/03/2021

 Data de fi de la proposta 30/12/2021

 Data limit d’inscripció: 30/12/2021

 On arreu del món

Àmbit: El voluntariat internacional

Número de persones voluntàries 1000

Característiques

         Individual o en grup: Individual

         Modalitat: Presencial

         Tipus de dedicació: Acció

         Periodicitat: Puntual

 

Entitat o associació:
COCAT- Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya
Telèfon:
934 254 064
Llegir més

Vols participar en el Mobile Social Congress 2021?

Descripció anunci:
Tens idees originals i transformadores per a idear un congrés d’#electrònicajusta?
Tens ganes d’implicar-te en un projecte innovador que et permetrà obrir els ulls als impactes dels nostres aparells electrònics i sobre el què hi pots fer tu?
 
SETEM continua fent crida de persones motivades per a participar de forma activa en la nova edició del Mobile Social Congress que enguany s’iniciarà el mes de maig amb forces novetats que ens aniran explicant. Si t’engresca donar-los un cop de mà en tots els aspectes de l’organització d’aquest l’esdeveniment, no ho dubtis i escriu-los un correu a mobilitzacio@setem.org
 
 
 
Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335
Llegir més

Acompanyament escolar als barris Font d’en Fargues i Carmel: segueixen buscant participants!!!

Descripció anunci:
Des del Casal de barri (Llobregós, 107), el Casal de la Font d’en Fargues i l’AAVV estan mirant de posar en marxa un projecte d’ACOMPANYAMENT ESCOLAR que pugui guarir la bretxa educativa sorgida de la covid-19 entre els infants que ho necessiten i cursen 5è i 6è a les escoles públiques dels seus barris (Font d’en Fargues i Carmel). I els calen més participants per poder donar resposta a tots els infants possibles.  És per això que demanen suport en la difusió d’aquesta crida de voluntariat.
Entre totes aconseguirem que cap infant quedi enrere als nostres barris!
 
 
 
Entitat o associació:
Casal Font d'en Fargues
Telèfon:
934 205 941
Email:
-
Llegir més
Pàgina 1 de 13012345...102030...Última »