Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Cercles de Suport i Responsabilitat – Cerclescat

Descripció anunci:

El Programa CerclesCat, impulsat en col·laboració pel Departament de Justícia i gestionat per la Fundació Salut i Comunitat, té com a objectiu proporcionar suport i supervisió per a la integració social i per la prevenció de la reincidència de les persones en règim obert i en llibertat condicional.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen suport a la persona que va cometre el delicte sexual i són coordinades i supervisades per un/a professional, el/la coordinador/a del cercle.

Si et motiva participar en un projecte que vetlla per la seguretat ciutadana, si creus en la justícia restaurativa i tens capacitat per treballar en equip, informa’t!

 

Entitat o associació:
Fundació Salut i Comunitat
Telèfon:
-
Llegir més

Persones mentores de joves en situació de vulnerabilitat

Descripció anunci:

Crida oberta per trobar persones voluntàries per a ser mentores de joves que han rebut la Beca ZingAFEV i el programa Zing cerquen joves d’entre 23 i 35 anys que vulguin ser mentores, resideixin a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que disposin d’una tarda lliure a la setmana fins al juny de 2021. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del programa Zing, beneficiarà a 96 alumnes d’instituts de Barcelona, Badalona, L’Hospitalet, Montcada i Reixac, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Gramenet.

El programa Zing, impulsat per la Fundació Nous Cims, selecciona a diferents alumnes per la seva motivació i compromís amb els estudis. En aquesta línia, durant el curs vinent aquest alumnat rebrà suport per a estudiar un cicle formatiu de grau mitjà. Es tracta d’una iniciativa social que vol trencar amb la vulnerabilitat i el cercle de pobresa mitjançant l’activació de talent, vocació, formació i inserció laboral de joves que no tenen les mateixes oportunitats de formació i de trobar feina.

Així doncs, les beques Zing tenen un valor afegit, com és aquest acompanyament de les alumnes becades amb una persona mentora. Les mentores de joves donaran suport als joves durant tot el seu itinerari, acompanyant-los durant el curs escolar en aquesta nova etapa que comencen. En aquest sentit, els mentors i mentores esdevenen un referent per a reforçar els seus estudis i disminuir el fracàs educatiu, gràcies a la seva formació i experiència professional.

Les persones mentores, doncs, hauran de programar una sessió setmanal de dues hores per a dur a terme activitats d’educació informal. Una de les tasques principals dels mentors i mentores serà acompanyar a l’alumnat perquè segueixi motivat, se senti segur, confiat i prengui decisions sobre el seu futur. Un altre avantatge per l’alumne és que podrà conèixer el territori i els recursos del municipi gràcies a la figura del mentor/a, amb qui a més poder establir conversa i sentir-se a gust.

 

Entitat o associació:
AFEV
Telèfon:
633 264 626
Llegir més

Cerca de persones voluntàries pel projecte ‘Food Relations’ al Prat de Llobregat

Descripció anunci:

‘Food Relations’ és un projecte orientat a la inserció social i laboral, que neix per apoderar i promoure l’ocupació entre dones immigrants d’el Prat de Llobregat, que es troben a l’atur i en situació de vulnerabilitat.

El projecte, iniciativa de l’entitat Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), té la finalitat de treballar la cohesió intercultural a través del codisseny d’un producte culinari, la difusió del projecte i subministració als usuaris i usuàries del Punt Solidari del Prat.

“La finalitat del projecte és millorar l’ocupabilitat del grup de dones i apoderar-les, acompanyant-les teixint nous cercles de relacions socials amb altres dones en situacions similars, i amb l’equip de voluntariat com a ambaixadores de la cultura local”, diu la Jesica Casanova, dinamitzadora i orientadora de ‘Food Relations’.

‘Food Relations’ tenia previst engegar la seva activitat al març, però la declaració de l’estat d’emergència per la crisi sanitària ho va impossibilitar. Ara, amb el relaxament de les mesures de confinament, reactiven la iniciativa durant els mesos de juliol, setembre i octubre.

Crida de persones voluntàries

Per poder garantir l’èxit del programa, ABD fa una crida de persones voluntàries durant dos matins per setmana i ocasionalment alguna tarda els mesos de juliol, setembre i octubre.

L’entitat cerca persones majors d’edat que manifestin un compromís amb la defensa dels drets de les dones migrades i en la importància d’acollir-les i acompanyar-les en el seu procés d’integració.

Les funcions del personal voluntari inclouran, principalment, tenir cura de les criatures de les participants durant les activitats i participar en visites i sessions de grup destinades a tractar la interculturalitat.

 

Entitat o associació:
Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)
Telèfon:
932 890 530
Llegir més

Estada de voluntariat a Ginestarre

Descripció anunci:

Nova edició de ‘Ginestarre: pastures i ramats al territori de l’ós’, una estada de voluntariat organitzada per l’entitat Projecte Boscos de Muntanya.

Estades de voluntariat d’una setmana a Ginestarre, un poble de muntanya pertanyent al municipi d’Esterri de Cardós (Pallars Sobirà). Aquesta localitat està ubicada a una petita vall ramadera i forestal on s’hi troben espècies com l’ós bru i el gall fer pirinenc, i hàbitats d’interès com els boscos de pi negre i els matollars de bàlec.

Durant el voluntariat es duran a terme tasques com la recuperació i manteniment de pastures; millora de l’hàbitat forestal en boscos de pi negre i bedoll per reduir la densitat i afavorir la diversitat; recuperació i manteniment de camins ramaders tradicionals i suport a l’activitat ramadera. El projecte compta amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i forma part del projecte europeu Interreg POCTEFA GREEN.

Les estades es duran a terme des del 27 de juliol fins al 20 de setembre. Per participar-hi, cal inscriure’s a través de la seva pàgina web.

 

 

Entitat o associació:
Projecte Boscos de Muntanya
Telèfon:
973 622 247
Llegir més

La FCVS crea un nou espai per a les entitats juvenils dins la borsa de voluntariat

Descripció anunci:

A través de ‘Voluntariat en un clic’, les associacions juvenils ara també podran publicar ofertes de voluntariat dins l’apartat Vol.Jove.

La borsa de Voluntariat Jove (a partir d’ara Vol.Jove) de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) es renova i crea una nova opció que permet a associacions juvenils i grups de joves publicar les seves propostes de participació dins d’accions de voluntariat. L’apartat Vol.Jove, és un espai dins la borsa ‘Voluntariat en un clic’, la plataforma d’ofertes de voluntariat de la FCVS.

Aquest és l’element innovador i destacable de Vol.Jove: crear un espai de connexió i d’intercanvi entre grups de  joves i entitats, més àgil i eficaç, que permeti visualitzar i escoltar quins són els interessos o les propostes de participació social d’aquests grups.

Així doncs, les entitats de joventut, CRAEs, escoles, esplais, instituts i organitzacions d’educació no formal, ara podran trobar-se amb entitats que tinguin projectes i activitats de voluntariat de dues maneres. D’una banda, podran publicar ofertes de voluntariat i d’altra banda, podran inscriure’s a ofertes ja existents de les entitats.

Paral·lelament, la FCVS acompanyarà a aquests grups o associacions juvenils per tal que l’activitat voluntària acabi sent profitosa per ambdues parts. En aquest sentit, Voluntaris.cat oferirà l’opció de participar en una primera sessió informativa sobre voluntariat i també formació genèrica a l’entorn del voluntariat.

Alhora, la FCVS seguirà treballant amb les entitats socials federades per comunicar els beneficis d’incorporar gent jove als equips de voluntariat. Des de la FCVS som conscients que la implicació del jovent a la vida associativa de la ciutat és molt valuosa, i d’aquí que, enguany s’innovin les prestacions del web, per donar resposta a les demandes de grups de joves interessats a fer-se seu el món del voluntariat.

 

Entitat o associació:
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Telèfon:
933 141 900
Llegir més
Pàgina 1 de 11812345...102030...Última »