Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Suma’t a la Barcelona Magic Line amb la Universitat de Barcelona!

Descripció anunci:

Per participar-hi, cal formar un equip d’entre 5 i 20 persones, marcar-se un repte econòmic i realitzar activitats solidàries per aconseguir-lo.

Per sisè any consecutiu, la Universitat de Barcelona, a través de Voluntariat UB, se suma a la Barcelona Magic Line, la mobilització solidària que anualment organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu a favor de les persones en situació de vulnerabilitat.

L’esdeveniment central és una caminada no competitiva (de 2, 10, 15, 20 i 30 km) pels turons de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 1 de març de 2020.

El recorregut es fa per equips d’entre 5 i 20 persones. Cada equip ha de marcar-se un repte econòmic i pot organitzar activitats solidàries per assolir-lo abans de la caminada.

Els fons recaptats pels equips es destinen íntegrament a finançar programes socials de diferents centres de Sant Joan de Déu i entitats properes que tenen cura de persones en situació de vulnerabilitat. A més, les activitats organitzades pels equips ajuden a sensibilitzar sobre les vulneracions de drets.

Si hi voleu participar com a equip de la Universitat de Barcelona, heu d’omplir aquest formulari. El preu de la inscripció és de 40 € per equip, que abonarà la Fundació Solidaritat UB.

Per realitzar les activitats destinades a aconseguir el repte econòmic, l’organització de la Magic Line facilita als equips materials i idees. Si necessiteu un cop de mà, des de Voluntariat UB (voluntariat@ub.edu; 93 403 55 37) us podem ajudar en les iniciatives que sorgeixin. Igualment, si us plau, informeu-nos de les activitats que organitzeu per fer visible la Magic Line a la UB.

En l’edició anterior de la Magic Line hi van participar 13.000 persones. Per part de la Universitat de Barcelona, un centenar de membres de la comunitat universitària, organitzats en sis equips, van recaptar 3.000 €.

D’altra banda, a més dels equips, la Magic Line necessita voluntariat per donar suport logístic a l’organització de l’esdeveniment (senyalització, atenció als participants, punts de control de pas i d’avituallament, tancament dels trams del recorregut, etc). En podeu trobar la informació en aquesta crida.

 

Entitat o associació:
Fundació Solidaritat UB
Telèfon:
934 035 538
Llegir més

La campanya de recollida de joguines de la UB arriba a la XIII edició

Descripció anunci:

La comunitat universitària pot aportar joguines i material escolar nous, els dies 9, 10 i 11 de desembre, a tots els centres de la Universitat.

El Vicerectorat d’Igualtat i Acció Social de la UB (a través de l’Oficina de Seguretat, Salut i Medi Ambient), juntament amb la Fundació Solidaritat UB i Creu Roja Joventut, organitza la tretzena edició de la campanya de recollida de joguines a la Universitat de Barcelona.

Enguany, la campanya es durà a terme del 9 a l’11 de desembre als punts que s’habilitaran a tots els centres de la Universitat.

Des de Creu Roja Joventut es demana material escolar i joguines que siguin noves, educatives, no sexistes ni tampoc bèl·liques, i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. S’han de portar sense embolicar.

Les edicions anteriors de la iniciativa es van tancar amb una forta participació dels membres de la comunitat universitària i amb un gran nombre de joguines recollides, que la Creu Roja Joventut reparteix la Nit de Reis a famílies sense recursos.

 

Entitat o associació:
Fundació Solidaritat UB
Telèfon:
934 035 538
Llegir més

Acompanyament a gent gran

Descripció anunci:

L’Associació Coravis busca persones voluntàries per acompanyar la gent gran que viu en residències del districte Sarrià Sant Gervasi i té grau de deteriorament físic o cognitiu greu. Intenten fer-ho en grup.

Si a més tens aptituds i/o formació en disciplines artístiques, culturals, etc., farem altres coses! També si estàs disposat a realitzar labors d’animació/dinamització.

2 hores setmanals. Matins entre les 11 i les 13 h, o tardes entre les 16 i les 19 h.
Et necessitem!!! I gaudiràs molt més del que puguis pensar. Els avis són súper agraïts.

Perfil:

  • Persona empàtica, pacient i tolerant
  • Capacitat de treball en equip
  • Creativitat i iniciativa
  • Capacitat d’aprendre

 

Entitat o associació:
Associació Coravis
Telèfon:
699 737 918
Llegir més

Persones voluntàries per fer classes de català a jovent nouvingut

Descripció anunci:

Busquem persones voluntàries per impartir classes de reforç de llengua catalana a joves d’entre 12 i 16 anys nouvinguts. L’horari del voluntariat és els divendres de 17:30 a 19:30h al local de la Formiga.

Cal persones interessades en el treball educatiu amb joves i sensibilitzades a favor de la interculturalitat.

Les persones interessades podeu enviar un correu a: info@laformiga.org

 

Entitat o associació:
Associació Sociocultural La Formiga
Telèfon:
934 438 207
Llegir més

Talleristes sensibilització canvi climàtic

Descripció anunci:

L’Associació Sociocultural La Formiga és una associació sense afany de lucre que va néixer l’any 2000 a Barcelona per cobrir noves necessitats relacionades amb l’arribada a Catalunya de persones nouvingudes d’orígens i realitats molt diverses.

Busquen

Voluntaris/es per dissenyar i impartir un taller trimestral en català sobre sensibilització contra el canvi climàtic per a joves nouvinguts.

Aquest taller s’emmarca dins del projecte CALA (Català i lleure per a adolescents nouvinguts/des), que té com a objectiu afavorir l’èxit educatiu dels i de les adolescents nouvinguts/des a Barcelona i la seva adaptació a la nova societat d’acollida.

El taller es desenvoluparà de gener a abril, una tarda a la setmana al barri de Poble Sec, a la seu de La Formiga (c/ Elkano, 74, 08004 Barcelona).

Requisits

  • Persones que tinguin interès per la interculturalitat i el fet migratori, que els agradi relacionar-se amb adolescents de diferents orígens.
  • Coneixements i interès sobre el medi ambient i el canvi climàtic.
  • Imprescindible certificat de delictes de naturalesa sexual, necessari per realitzar activitats amb menors.

Interessats/des enviar CV al mail projectes@laformiga.org

 

Entitat o associació:
Associació Sociocultural La Formiga
Telèfon:
934 438 207
Llegir més
Pàgina 1 de 10612345...102030...Última »