Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Els camps a casa: converses amb organitzacions que acullen camps de treball

Descripció anunci:

El dimarts, 2 de juny, comença el cicle Camps des de casa que consistirà en un conjunt de converses amb entitats que organitzen camps de treball al territori. Les entitats reflexionaran sobre la situació actual i proposaran alternatives per la “nova normalitat” des dels àmbits que treballa cadascuna. Aquest cicle també vol donar a conèixer i posar en valor la feina d’alguns col·lectius amb qui l’SCI Catalunya col·labora per fer camps de treball al territori.

Conservem els camins per recuperar la memòria 
Dimarts 2 de juny, a les 18h
En la primera conversa ens acompanyaran Gemma Cots i Marc Cortina, del Museu de Camins promogut pel Refugi Vall de Siarb. Parlarem sobre la recuperació de la memòria històrica a través dels camins i la recuperació dels valors de la vida al món rural.

Voluntariat per un model agroalimentari sostenible
Dijous 4 de juny a les 18h
Jana Peters Solé i Marc Talavera Roma del Col·lectiu Eixarcolant seran els protagonistes de la segona xerrada del cicle. Explicaran els valors del territori, la recuperació agrícola i la seva experiència com a entitat de base voluntària.

Les entitats que participaran en les següents xerrades encara estan per confirmar, però seran els dimarts 9 i 16 de juny i els dijous 11 i 18 de juny, a les 18h, per l’Instagram LIVE d’SCI Catalunya (@sci_catalunya).

 

Entitat o associació:
SCI Catalunya
Telèfon:
934 417 079
Llegir més

Voluntaris/es per casals d’estiu i/o colònies amb infants i adolescents

Descripció anunci:

El Casal dels Infants ASB és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants, joves i famílies en situació de desavantatge social per millorar la igualtat d’oportunitats. Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona, Barcelona (Raval i Besòs) i Girona (Salt).

Activitat a realitzar i dedicació: Cerquem persones voluntàries que vulguin participar en els nostres Casals d’estiu, amb infants de 3 a 12 anys i adolescents de 12 a 16. Les activitats es duen a terme de dilluns a divendres de 9 a 17h, pel que demanem un compromís mínim d’una setmana, de dilluns a divendres. Els Casals d’estiu inicien a finals de juny fins a finals d’agost i es duen a terme a Sant Adrià del Besòs (la Mina), Santa Coloma, Badalona i Barcelona (Raval i Besòs).

Tasques: Les activitats que es porten a terme són l’acompanyament en activitats lúdiques, tallers i activitats esportives, excursions i espai de menjador. Els voluntaris/es acompanyaran a l’educador/a responsable del grup en la preparació, organització i execució de les activitats.

Perfil del/la voluntari/a: Cerquem persones majors de 18 anys, amb motivació per acompanyar a infants i/o adolescents, dinàmiques, creatives, autònomes i amb capacitat per treballar en equip. L’entitat realitzarà una sessió informativa i una entrevista on es concretarà la disponibilitat i la zona geogràfica (barris on tenim presència) de fàcil accés pel voluntari/a.

Contacte: Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé un WhatsApp al 682 200 911. També podeu entrar a la nostra pàgina web i apuntar-vos directament a una sessió informativa.

IMPORTANT: Els horaris i activitats es poden veure modificats per indicacions sanitàries. 

 

Entitat o associació:
Casal dels Infants ASB
Telèfon:
682 200 911
Llegir més

Voluntariat professors ensenyament a distància: català – Auxilia

Descripció anunci:

Qui som?

AUXILIA és una entitat sense ànim de lucre formada essencialment per persones voluntàries que treballem per a la inclusió social i cultural de les persones amb discapacitats físiques i malalties de llarga curació mitjançant la formació a distància i les activitats de temps de lleure.

Què busquem?

Busquem persones voluntàries que vulguin donar suport en la formació a distància per un grup d’alumnes de l’entitat que volen aprendre el català. Incorporació inmediata.

El professor/a i l’alumne/a acorden el temps de dedicació.

Perfil

Persona amb coneixements sòlids del català (no és indispensable tenir un títol)

Compromesa, amb iniciativa, comunicativa

Tenir Skype

Què oferim?

Com voluntari/a de AUXILIA et podem oferir:

 • Participar activament de la nostra missió
 • Formar part de l’equip de professors voluntaris
 • Els beneficis propis que aporta el voluntariat

Contacte

Les persones interessades poden escriure al correu: enseadistancia@auxilia.es

 

Entitat o associació:
AUXILIA
Telèfon:
932 047 502
Llegir més

Xerrada sobre voluntariat de llarga durada (ESC o LTV)

Descripció anunci:
El voluntariat no s’atura! Per això farem una xerrada informativa online sobre projectes de voluntariat de llarga durada amb l’SCI. Explicarem què és el Cos europeu de Solidaritat i el programa LTV.
 
Aquí trobareu tota la informació sobre els projectes!
 
Quan: Dilluns 25 de maig a les 17:30h
 
 
Entitat o associació:
Servei Civil Internacional de Catalunya
Telèfon:
934 417 079
Llegir més

REFERENTS de jovent – Associació Punt de Referència

Descripció anunci:

EMANCIPAR-SE AMB TAN SOLS 18 ANYS i en context de crisi és possible amb la implicació ciutadana. Per aquest motiu busquem voluntariat que vulgui esdevenir referent d’una persona jove tutelada o extutelada, per acompanyar-la en el seu procés d’emancipació. L’objectiu és construir una relació de confiança amb el o la jove que permeti donar-li suport en accions quotidianes, suport emocional en el seu procés d’emancipació i potenciar la millora de les seves competències socials, emocionals, formatives i laboral.

El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca.

 Objectius:

 •  Construir una relació de confiança amb el o la jove
 • Donar suport en accions quotidianes de l’emancipació dels i les joves.

 • Oferir un suport emocional en el seu procés d’emancipació.

 • Potenciar les competències socials i emocionals i la xarxa social dels i les joves.

Tasca:

 •  Trobades setmanals durant un curs escolar amb el/la jove.
 • Assistir a les sessions grupals de formació prèvies a l’assignació del jove i a les sessions de seguiment mensuals.

Requisits:
 • Tenir disponibilitat mínima de 2 franges setmanals a partir de setembre de 2020

Vols viure l’experiència d’acompanyar el procés de creixement d’un noi o noia? Al voluntariat li demanem:

 • Tenir entre 25 i 65 anys
 • Tenir coneixement de català i castellà
 • Residir a l’àrea metropolitana de Barcelona
 • Es valorarà el coneixement dels recursos de la ciutat de Barcelona.
 • Ser adaptable, responsable i assertiva

És un projecte molt bonic en el que pots conèixer una persona molt diferent a tu, i aprendre junts, un de l’altre. Tu te’n recordes de quan tenies la seva edat, i a la vegada descobreixes com ho viu ell en una situació diferent” Elba, voluntària.

 

Entitat o associació:
Associació Punt de Referència
Telèfon:
933 297 428
Llegir més
Pàgina 1 de 11512345...102030...Última »