Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Espai d’assessorament laboral gratuït al districte de Sant Martí

Descripció anunci:

La cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre, Barabara Educació, hem posat en marxa un espai d’assessorament laboral que atendrà a dones de forma gratuïta a l’edifici Can Picó (C/Pere IV, 60) situat al districte de Sant Martí, cada dimarts des del 4 de maig de 15 a 19 h amb cita prèvia enviant un mail a info@barabaraeducacio.org.

L’espai d’assessorament laboral, totalment gratuït, compta amb la participació de la Laura Rodríguez, advocada laboralista amb gran experiència, que atendrà de forma presencial i personalitzada, resoldrà dubtes i orientarà sobre canals i eines disponibles a les dones que ho requereixin. Aquest espai té l’objectiu d’atendre qüestions en matèria de drets laborals, assessorar i orientar, així com oferir informació especialitzada de les problemàtiques que se’n puguin derivar de cada cas. Conèixer els teus drets laborals, saber si s’està complint i respectant el conveni regulador, informar-se sobre les passes a seguir en cas de vulneració de drets laborals o acomiadament, són alguns dels serveis que ofereix el punt d’assessorament laboral. La professional, també experta en matèria de violència masclista, també oferirà assessorament per a casos d’assetjament en el lloc de feina o per a orientar aquelles dones que hagin patit violència masclista i no sàpiguen a quins drets laborals poden acollir-se.

 

Entitat o associació:
Barabara Educació
Telèfon:
-
Llegir més

Assaigs musicals a l’auditori de l’Espai Jove la Fontana. Convocatòria oberta

Descripció anunci:

Com que la pandèmia ens impedeix obrir els bucs d’assaig, reinventem els usos de l’auditori Ovidi Montllor de l’equipament i l’oferim a aquelles bandes joves de Gràcia i Barcelona que vulguin assajar la seva posada en escena i el so del directe. Cada divendres de 17 a 21 h posem a disposició tot l’equip tècnic i la tècnica de so de la casa amb totes les mesures de prevenció de la COVID-19 i sense públic. Si formeu part d’una banda amb membres d’entre els 14 i 35 anys, no ho dubteu!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

 

Entitat o associació:
Espai Jove la Fontana
Telèfon:
933 681 004
Llegir més

La #respostacomunitària davant la COVID: Noves formes d’organització i innovació social

Descripció anunci:

La Direcció d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona proposa una sessió online amb el següent títol: “La resposta comunitària davant la COVID: Noves formes d’organització i innovació social“. Serà el dimecres 28 d’abril a les 18 h. 

La trobada virtual vol obrir un espai de debat i reflexió per fer valdre, ordenar, compartir i enxarxar l’organització comunitària d’entitats, associacions, col·lectius i ciutadania no organitzada davant la crisi de la covid-19.

Quines són les precarietats i com s’estan abordant col·lectivament per fer front a la crisi? Com ha reaccionat la ciutadania no organitzada? Des de la resiliència comunitària, què emergeix dels barris i es traspassa a la ciutat? Com ho estem afrontant col·lectivament? Quin ha estat l’activisme comunitari veïnal?

Programa:

18:00 – 18:10 h: Benvinguda a càrrec d’Òscar Rebollo, director de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona.

18.10 – 18.25 h: Marc introductori sobre la reorganització de les iniciatives socials formals i no formals. Nous models d’articulació col·lectiva, a càrrec de David Palomera (@David_Palomera), consultor per a administracions públiques i entitats del tercer sector en temes de política pública i economia. 

18.25 – 19.25 h: Taula d’experiències inspiradores, amb moderació d’Irene Moulas de la Cooperativa Etcèteres:

Entre totes, volem analitzar quina ha sigut la #respostacomunitària davant la covid-19; quins reptes i dificultats afronten les organitzacions ja existents; quines noves formes d’organització comunitària han aparegut i quines alternatives estan desenvolupant.

Com veure la sessió i participar-hi?

 • No es requereix inscripció. Simplement cal connectar-se a https://ja.cat/DhwAT i podreu seguir l’emissió de la sessió en directe. 
 • D’altra banda, el mateix dia de la jornada activarem, al costat de la finestra d’emissió, un espai des del qual podreu enviar preguntes i comentaris per a les persones convidades.

Sumeu-vos a compartir les vostres inquietuds i reflexions. Animeu-vos a connectar!

Més info i programa de la sessió

 

Entitat o associació:
Direcció d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
-
Email:
-
Llegir més

Retalls de voluntariat: Concurs de relats curts i il·lustracions de l’SCI

Descripció anunci:

Engeguem la segona edició del Concurs de relats i il·lustracions sobre voluntariat de l’SCI Catalunya! Pots participar-hi fins al 24 d’abril.

Les experiències de voluntariat es poden explicar de moltes maneres: fent un article, gravant un vídeo per a l’Instagram, fent fotografies… aquesta vegada us proposem treure l’esperit artístic que porteu dins i participar-hi amb un relat curt o una il·lustració! Potser la vostra experiència us pot inspirar, però no cal que sigui una història o il·lustració real, pot ser inventada! Deixeu fluir la imaginació!

Després de l’èxit que va tenir la primera edició del concurs de relats curts, on es van presentar fins a 36 narracions, aquest any hem decidit afegir-hi una altra categoria i que s’hi pugui participar també a través d’il·lustracions.

Us animeu a provar el repte? Llegiu les bases a la web i envieu-nos la vostra participació a comunicacio@scicat.org fins al 24 d’abril!

 

Llegir més

1r Concurs Literari del Casal de Joves Queix

Descripció anunci:

El Casal de joves Queix és una entitat autogestionada formada per joves del barri de l’Esquerra de l’Eixample, que volen promoure una vida activa, sostenible, participativa, crítica i transformadora dins del marc social actual, donant pes al moviment juvenil. Des del casal s’ofereix un espai autogestionat de participació juvenil, on les joves passen a ser protagonistes del seu oci com a eina de transformació social.

Aquest any iniciem el concurs literari de Sant Jordi com a eina per promoure la creativitat i imaginació entre les joves del barri a través de relats breus i fotorelats. Així mateix, volem fomentar l’art i la literatura com a mitjà d’expressió, incorporant també una vessant reivindicativa, crítica i amb perspectiva de gènere.

Categories

El concurs té dues categories:

 • Relat breu: Relat de 3500 caràcters escrit en català o castellà
 • Fotorelat: una foto acompanyada d’un text escrit en català o castellà que no pot superar els 280 caràcters.

A més, hi haurà dues mencions especials:

 • Relat reivindicatiu o transformador
 • Relat ambientat a l’Esquerra de l’Eixample

Calendari

S’obre el dia 3 de març i s’accepten entrades fins el dia 3 d’abril. L’entrega de premis es farà el 23 d’abril a l’espai associatiu Lola Anglada

Jurat

El jurat està comprès per tres joves usuàries del Casal, però que no formen part de l’assemblea:

Pol Fernàndez Tudela

Marta de Bru de Sala i Martí

Mar Panyella Bonet

Premis

 • Premi del jurat categoria Relat breu: val de 40 € per a la llibreria La impossible. 
 • Premi del jurat categoria Fotorelat: val de 40 € per a la llibreria La impossible. 
 • Premi popular categoria Fotorelat: val de 15 € per a la llibreria La impossible. 
 • Menció especial categoria relat reivindicatiu*: val de 15 € per a la llibreria La impossible. 
 • Menció especial categoria relat del barri*: val de 15 € per a la llibreria La impossible. 

*Les mencions només seran valorades si hi ha un mínim de 5 relats o fotorelats que s’hi puguin acollir.

El jurat també farà una selecció de relats breus i fotorelats per ser publicats en un fanzine que s’editarà des de l’assemblea. Totes les finalistes rebran una còpia de la publicació que, per altra banda, també estarà a la venda al públic per col·laborar econòmicament amb els costos del concurs.

Bases

Trobareu les bases detallades aquí

Drets d’imatge

Aquí podreu trobar el full d’autorització de drets dels drets d’imatge pel fotorelat.

Presentació del relats

En breus podreu presentar les vostres entrades a través d’aquest formulari. Si teniu qualsevol problema amb el formulari envieu un correu a queix@queix.org amb l’assumpte CONCURS LITERARI

Estem a l’espera de llegir els vostres magnífics relats!

 

Entitat o associació:
Casal de Joves Queix
Telèfon:
652645693
Llegir més
Pàgina 1 de 1712345...10...Última »