Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Eines per contrastar la informació sobre el coronavirus

Descripció anunci:

Davant de la sobresaturació informativa arran de la propagació de la Covid-19, com podem destriar la informació verídica de les ‘fake news’?

El Col·legi de Periodistes de Catalunya facilita alguns recursos, tant per a periodistes que han de cobrir l’actualitat sobre la pandèmia mundial del coronavirus, com per a la ciutadania que vol estar ben informada i evitar notícies falses o catastrofistes. Xarxanet també n’hem afegit:

D’entrada, cal seguir només els canals oficials dels organismes competents. A Catalunya, és la Generalitat de Catalunya qui informa degudament de les mesures i l’actualitat sobre el coronavirus. El govern català ha creat una web específica del coronavirus. Els ajuntaments també estan informant pels seus canals oficials de les mesures que indica la Generalitat.

Al site de l’OMS es troba actualitzada tota la informació sobre el virus i orientacions. L’organisme està col·laborant estretament amb experts mundials, governs i associats per ampliar ràpidament els coneixements científics sobre aquest nou virus, rastrejar la seva propagació i virulència i assessorar els països i les persones sobre la mesures per protegir la salut i prevenir la propagació del brot.

El Johns Hopkins University Coronavirus Resource Center ha elaborat un mapa interactiu que permet conèixer en temps real l’evolució de la pandèmia globalment i per països. Les dades s’actualitzen a les vuit del matí.

  • Filtres de Google

Front a l’excés d’informació sobre la COVID-19 a internet, els filtres del cercador de Google permeten seleccionar i destriar-la. Si volem trobar els pdf’s que ha publicat l’Organització Mundial de la Salut sobre el coronavirus, cal escriure la següent frase a Google: coronavirus filetype:pdf site:who.int.

El Col·legi de Periodistes ha creat una llista per seguir les últimes publicacions de les fonts oficials i d’experts. Aquesta llista inclou comptes dels organismes espanyols i catalans, institucions sanitàries o doctors, entre altres. T’hi pots subscriure aquí.

Consulta les portades dels diaris del tot el món amb un sol clic. Trobaràs les capçaleres ordenades per territori (Catalunya, Espanya, Europa, etc.).

Entitat redactora: Ravalnet

Autora: Marta Rius
 
 
Entitat o associació:
Xarxanet
Telèfon:
-
Llegir més

El FSMET busca llits solidaris

Descripció anunci:

Es necessiten allotjaments per acollir participants internacionals en el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores que es farà del 25 al 28 de juny a Barcelona.

La previsió és que del 25 al 28 de juny del 2020 arribin a Barcelona entre 3.000 i 5.000 persones a la capital catalana per participar al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET). L’organització ha impulsat una campanya per demanar col·laboració a la ciutadania per oferir llits solidaris per tal que les participants s’allotgin, durant el certamen, en circuïts de proximitat a la ciutat.

La crida sol·licita a persones que tinguin lloc a casa, que possibilitin l’acollida a participants provinents d’arreu del món, majoritàriament, d’Europa i l’Amèrica Llatina. Totes formen part de moviments i/o xarxes vinculades a les economies transformadores: les finances ètiques i el comerç just, l’economia social i solidària, el cooperativisme, els comuns, les polítiques públiques, l’educació i la formació, i l’agroecologia i la sobirania alimentària.

Quants més llits, millor, per acollir el màxim de participants possible i, sobretot, aquells qui no tenen suficients recursos econòmics per pernoctar a la ciutat. En l’intercanvi, tothom hi guanya: qui ofereix hostatge i l’hoste, ja que s’enriqueixen mútuament amb experiències de diverses cultures.

La XES està centralitzant l’oferta d’allotjaments i procura relacionar hostatge i hoste, segons afinitats i idiomes, mitjançant un formulari que cal omplir i enviar per correu electrònic a log@transformadora.org:

Nom i cognom:
Adreça del domicili:
Número de llits disponibles per llar:
Idiomes que parlen les persones d’acollida:
Professió de la hostessa/hostesses
Hobbies:

Entitat redactora: Ravalnet

Autora: Marta Rius
 
 
Entitat o associació:
Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET)
Telèfon:
-
Llegir més

Fronteres Invisibles surt al carrer!

Descripció anunci:

Coneixeu Fronteres invisibles surt al carrer?

Es tracta d’una nova dinàmica que apropa la realitat amb la que es troben les persones migrants adaptada a tots els públics!

Realitzat amb @diomcoop

Fronteres Invisibles és una proposta educativa que s’articula a partir d’un joc de taula. Aquest és un instrument lúdic pensat per mostrar la realitat de les persones immigrades a l’Estat Espanyol.

Recentment hem adaptat el joc de taula a una versió més simple i dinàmica per a canalla i per altres formats i espais.

Gràcies per formar part de Fronteres Invisibles. Nosaltres les localitzem i amb vosaltres, pretenem destruir-les. Esperem que gaudiu del joc i sobre tot, que entengueu que més enllà d’aquest, existeixen persones que tenen tot el dret del món a viure.

Tot explicat en aquest vídeo: Fronteres invisibles surt al carrer!

 
 
Entitat o associació:
Fronteres invisibles
Telèfon:
-
Llegir més

Local per compartir al barri de Sant Antoni

Descripció anunci:

Associació Hàbitats, entitat del tercer sector ambiental, ofereix un espai per compartir molt ben ubicat al barri de Sant Antoni (Avinguda Mistral).

Sala d’ús privat de 20 m2 exterior. Inclou electricitat, connexió a internet, copiadora multifunció, assegurança, mobles, petit magatzem, servei de neteja i accés a espais compartits (bany i office)

Preu: 400€ mensuals

Entitat o associació:
Associació Hàbitats
Telèfon:
934 213 216
Llegir més

Donació llibres de text d’idiomes

Descripció anunci:

BCNLanguages, una escola d’idiomes del barri de Gràcia, fa una donació de molts (molts) llibres de text per a l’ensenyament d’idiomes, sobretot d’anglès però també de francès i alemany, que no els fan servei. Estan en bon estat, alguns són usats i altres completament nous.

Voldrien fer una donació a alguna entitat, associació o organització que pogués treure’n profit.

Si us assabenteu d’algú a qui pogués interessar, si us plau, contacteu amb nosaltres o directament amb l’escola d’idiomes. Ens sabria greu que es perdés un material prou útil que pot donar servei!

 

Entitat o associació:
BCNLanguages
Telèfon:
932 384 516
Llegir més
Pàgina 1 de 1412345...10...Última »