Skip to Content

TERRENY D’ACAMPADA DE CAN GIRONA

Municipi: 

Capacitat: Màxim 100 (40+40+20) Preus: 4,47 € (Preu nit /persona)

Característiques del terreny:

 • Espai de cuina (amb fogons i bombona de butà)
 • Nevera
 • Aixetes amb aigua potable
 • 2 instal·lacions de lavabos
 • 3 instal·lacions de dutxes
 • Piscina més propera: piscina municipal de Martorelles
 • Accessibilitat de cotxe a tocar del terreny
 • Com arribar en transport públic
  1. Tren fins a Mollet – Sant Fost
  2. Autobús fins a Martorelles

Reserves:

 • Trucant al 93 265 52 17
 • A través del correu electrònic reservescangirona@bcn.cat
 • O directament omplint aquest formulari

Reobertura del terreny d’acampada de Can Girona post covid-19

En el marc de les mesures aplicades per contenir l’expansió de la covid-19, els equipaments i serveis municipals no essencials ni bàsics com el terreny d’acampada de Can Girona van restar tancats al públic des del 14 de març fins al 22 de juny.

Un cop adoptades les mesures necessàries i pertinents en relació a la covid-19, el terreny torna a estar operatiu i disponible per a les entitats juvenils.

La principal mesura és la intensificació diària dels procediments de neteja habituals en les superfícies on pugui haver més contacte amb les mans, realitzant desinfeccions periòdiques en instal·lacions, serveis i espais. Això inclou les papereres, baranes, poms i manetes de porta, armaris, terres comuns, cuina, lavabos, dutxes, piques, cadires i bancs.

Altres mesures preses són la limitació d’aforaments en espais tancats, la ventilació diària d’aquests espais, la no coincidència en el terreny de grups diferents, senyalització a totes les zones d’ús comú i mesures referents a la gestió de residus.

Així mateix, cal que les entitats que acampin al terreny compleixin el Protocol específic per acampades de Gencat i els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu 2020.

Informació general del terreny

El terreny d’acampada de Can Girona està situat als entorns d’una antiga masia del s. XVIII que es troba situada al terme municipal de Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. Es tracta d’un entorn privilegiat amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral. Actualment, l’antiga masia es troba tancada al públic.

A part de l’espai destinat a l’acampada, el terreny també compta amb diversos espais compartits (com la zona de cuina o les instal·lacions d’aigua) i esplanades de grans dimensions situades a diferents nivells del terreny. Pel que fa als espais d’acampada, aquests es troben dividits en 3 parcel·les diferenciades. Dues d’elles es troben al mateix nivell i tenen un aforament per a 40 persones cadascuna, mentre que una tercera parcel·la està a un altre nivell i té una capacitat per a 20 persones. És a dir, la capacitat màxima del terreny és de 100 persones.

La parcel·la destinada a cada reserva s’adjudica per part del tècnic responsable del CRAJ i del masover del terreny, en base al nombre de persones que fan la reserva o altres aspectes propis dels terrenys.

El terreny d’acampada de Can Girona, a iniciativa del CRAJ, pretén ser un terreny referent en termes de sostenibilitat i ecologisme. Per aquest motiu hem ideat un Decàleg sostenible, que us dóna algunes pautes per ajudar a fer les vostres estades més sostenibles. En aquest sentit, també us facilitem altres recursos que us poden ajudar a fomentar la sostenibilitat en l’ús d’aquest o altres terrenys d’acampada:

Finalment, també teniu la possibilitat de fer alguna excursió pels voltants del Turó de Galzeran. Podeu trobar més informació a l’apartat de Sortides a la Natura de la nostra pàgina web.

A continuació podeu consultar un plànol de Can Girona, on s’indiquen les diferents zones d’acampada així com la capacitat de cadascuna.

I aquí podeu consultar la disponibilitat del terreny d’acampada, on s’indiquen les dates en què hi ha reserves de tot el terreny (ocupat) o d’una part (parcialment ocupat).