Skip to Content

TERRENY D’ACAMPADA DE CAN GIRONA

Municipi: 

Capacitat: Màxim 100 (40+40+20) Preus: 4,47 € (Preu nit /persona)

Característiques del terreny:

 • Espai de cuina (amb fogons i bombona de butà)
 • Nevera
 • Aixetes amb aigua potable
 • 2 instal·lacions de lavabos
 • 3 instal·lacions de dutxes
 • Piscina més propera: piscina municipal de Martorelles
 • Accessibilitat de cotxe a tocar del terreny
 • Com arribar en transport públic
  1. Tren fins a Mollet – Sant Fost
  2. Autobús fins a Martorelles

Reserves:

 • Trucant al 93 265 52 17
 • A través del correu electrònic reservescangirona@bcn.cat
 • O directament omplint aquest formulari

ATENCIÓ! Aquelles entitats que acampeu a Can Girona durant els mesos de gener i febrer de 2020 podreu participar al SORTEIG de 2 vals de 150€ en material d’excursionisme a la botiga gracienca Cerclesport! Per participar només haureu d’omplir aquest formulari un cop hagueu acampat! Llegeix les bases legals aquí.

El terreny d’acampada de Can Girona està situat als entorns d’una antiga masia del s. XVIII que es troba situada al terme municipal de Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. Es tracta d’un entorn privilegiat amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral. Actualment, l’antiga masia es troba tancada al públic.

A part de l’espai destinat a l’acampada, el terreny també compta amb diversos espais compartits (com la zona de cuina o les instal·lacions d’aigua) i esplanades de grans dimensions situades a diferents nivells del terreny. Pel que fa als espais d’acampada, aquests es troben dividits en 3 parcel·les diferenciades. Dues d’elles es troben al mateix nivell i tenen un aforament per a 40 persones cadascuna, mentre que una tercera parcel·la està a un altre nivell i té una capacitat per a 20 persones. És a dir, la capacitat màxima del terreny és de 100 persones.

La parcel·la destinada a cada reserva s’adjudica per part del tècnic responsable del CRAJ i del masover del terreny, en base al nombre de persones que fan la reserva o altres aspectes propis dels terrenys.

El terreny d’acampada de Can Girona, a iniciativa del CRAJ, pretén ser un terreny referent en termes de sostenibilitat i ecologisme. Per aquest motiu hem ideat un Decàleg sostenible, que us dóna algunes pautes per ajudar a fer les vostres estades més sostenibles. En aquest sentit, també us facilitem altres recursos que us poden ajudar a fomentar la sostenibilitat en l’ús d’aquest o altres terrenys d’acampada:

Finalment, també teniu la possibilitat de fer alguna excursió pels voltants del Turó de Galzeran. Podeu trobar més informació a l’apartat de Sortides a la Natura de la nostra pàgina web.

A continuació podeu consultar un plànol de Can Girona, on s’indiquen les diferents zones d’acampada així com la capacitat de cadascuna.

I aquí podeu consultar la disponibilitat del terreny d’acampada, on s’indiquen les dates en què hi ha reserves de tot el terreny (ocupat) o d’una part (parcialment ocupat).