Skip to Content

Voluntariat per a la campanya solidària per l’esclerosi múltiple “Una poma per la vida” 18 i 19 d’octubre
Descripció anunci:

Us volem donar a conèixer una nova aliança que la Fundació Esclerosi Múltiple ha fet per a la campanya “Una poma per la vida”. Estem parlant dels Supermercats Bon Preu-Esclat, que són els que enguany oferiran les seves instal·lacions i pomes solidàries per celebrar aquesta campanya. Tenim una novetat…la poma solidària portarà un missatge dels quatre que hem preparat per fer somriure al que rep una poma.

Us animeu a participar?

Feu una ullada a la llista de BonPreu que us adjunto per tal de veure on es troben els Supermercats a tot el territori. Igual que l’any passat, es tracta de quatre torns de matí i tarda, divendres i dissabte.

Què hauríeu de fer?

Oferir pomes solidàries, que portaran diferents missatges, a totes les persones que estiguin comprant en el supermercat. La poma, que costa 1,50€, l’abona el client a la caixa.

Quins dies serà?

Divendres 18 i dissabte 19 d’octubre

Podeu escollir qualsevol supermercat BonPreu o Esclat que estigui a prop del vostre domicili i un dels dos dies amb torn de matí o tarda a partir de les 10h fins a les 20 h

Què és l’esclerosi múltiple?

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat en persones joves, no en coneixem la causa i avui encara no té cura. Només a Catalunya afecta a més d’11.000 persones, 2 de cada 3 casos són dones, es diagnostica entre els 20 i els 40 anys i els seus principals símptomes són la fatiga, trastorns visuals i cognitius i dificultats de mobilitat .

Qui som?

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer fa 30 anys a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Treballem amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia en la vida diària de les persones i el seu entorn amb serveis de neurorehabilitació i donant suport a la recerca.

On va destinada la recaptació?

Enguany centrarem els esforços en conscienciar a la societat sobre els anomenats símptomes invisibles, com la fatiga, el dolor, problemes cognitius, entre d’altres, que sovint passen desapercebuts tot i afectar més directament al benestar i a la qualitat de vida de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple. També destinarem els recursos als nostres serveis de neurorehabilitació que oferim als centres de Barcelona, Tarragona i Lleida i Girona.

Les candidatures es poden enviar a jlazaro@fem.es

 

Entitat o associació:
Fundació Esclerosi Múltiple
Telèfon:
932 289 699