Skip to Content

Voluntariat forestal a Collserola amb Depana el proper diumenge 27 de gener al matí.
Descripció anunci:

Participa el proper Diumenge 27 de gener amb el Grup d’Acció Forestal de DEPANA, en una actuació a Collserola per fer tasques de manteniment dels arbres i arbustos replantats en actuacions anteriors i per eliminar espècies invasores.

Podeu trobar les convocatòries de les activitats del GAF a través de l’agenda del web de DEPANA. Generalment les sortides d’acció es fan un matí de diumenge al mes. Per a les sortides cal inscripció prèvia. Si voleu més informació o que se us inclogui a la llista de correu de DEPANA, poseu-vos en contacte a través de l’adreça info@depana.org o bé al telèfon 932 104 679.

Què és el GAF de Depana?

És un grup de persones membres de Depana i altres voluntàries, que amb l’ajuda de col·laboradores tècniques, participen en accions de restauració forestal de zones cremades, eliminació de vegetació invasora, neteja de torrents i el manteniment del viver del Bosc de Turull, al barri de Vallcarca de Barcelona.

El seu objectiu és afavorir el millor desenvolupament i la conservació de les comunitats naturals en general i de les forestals en particular.

A més, periòdicament s’efectua un seguiment de l’evolució dels punts d’actuació, per entendre la dinàmica forestal i les necessitats d’actuacions futures.

 

Entitat o associació:
DEPANA
Telèfon:
932 104 679