Skip to Content

“La ceba que fa riure” – Voluntariat amb Pallapupas el 8 i 9 de novembre
Descripció anunci:

Des de l’organització Pallapupas, estan organitzant una campanya en establiments comercials els dies 8 i 9 de novembre amb incidència a tot Catalunya i necessiten voluntaris/es de tot el territori per ajudar-los a fer la campanya de sensibilització.

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l’any 2000, que ajuda els pacients i els seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d’ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.

En què consisteix la campanya?

La cadena de supermercats Condis, amb més de 500 establiments a Catalunya, ha seleccionat a Pallapupas com a entitat beneficiària de la seva campanya solidària. Des de fa més de 10 anys, Condis col·labora amb entitats sense ànim de lucre venent una fruita o verdura i tots els beneficis assolits durant dos dies són a favor de l’entitat.

Els dies 8 i 9 de novembre tindrà lloc la campanya ‘La ceba que fa riure’ a tots els establiments Condis de Catalunya. Per promocionar la venda, es mobilitzarà a persones voluntàries de tot el territori per oferir el producte als clients i repartir fulletons de Pallapupas.

Per garantir l’èxit de la campanya, fem una crida per inscriure a 600 persones voluntàries de tot Catalunya. S’ha contactat amb la base de dades de voluntàries, entitats i empreses perquè col·laborin amb la convocatòria.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos directament a: 

https://pallapupas.org/voluntariat/

 

Entitat o associació:
Pallapupas
Telèfon:
933 455 913