Skip to Content

Torna la formació Power Shift ’20, en línia
Descripció anunci:

Un any més, des de la campanya #ElectrònicaJusta de SETEM Catalunya, donem suport a la formació d’activistes ‘Power Shift’, impulsada per People and Planet i adreçada a estudiants universitaris i joves amb ganes de transformar el món. Aquesta formació s’inscriu dintre del consorci europeu MakeICTFair, del qual SETEM en forma part. 

Donat el context global, l’edició d’enguany es farà de manera digital; amb dues setmanes de formació en línia (del 8 al 22 de juliol) sobre qüestions com la justícia climàtica, els drets laborals, el refugi i les migracions.

El programa previst inclou diversos tallers i esdeveniments digitals, amb la presència d’algunes de les organitzacions estudiantils més potents d’Europa, així com la creació de xarxes entre els estudiants per poder seguir la lluita un cop acabada la formació. Al web vinculat trobareu una extenssa graella amb totes les activitats previstes, ordenades en 4 blocs temàtics dins dels quals consten les diferents activitats. L’accés a cada una d’elles funciona mitjançant un sistema de tickets de reserva online.

People & Planet és la major organització d’estudiants del Regne Unit que fa campanya per acabar amb la pobresa mundial, defensar els drets humans i protegir el medi ambient. La idea d’aquesta formació internacional és enfortir la lluita i la organització a les universitats europees, mitjançant una acció estratègica, creativa i coordinada. Tot i ser gratuïta, des de l’organització s’agraeix la donació solidària.

Més informació i inscripcions 

Esdeveniment a Facebook 

Us podeu inscriure a les sessions individuals a través dels següents enllaços (horari U.K): 

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335