Skip to Content

Taller de creació i gestió de continguts a les xarxes socials
Descripció anunci:

El Convent de Sant Agustí ha organitzat una formació per crear i gestionar continguts a les xarxes socials. En la formació s’explicaran diverses tendències en comunicació digital.

El Convent de Sant Agustí ha programat, del 20 de febrer al 26 de març, un taller per crear i gestionar continguts a les xarxes socials. Aquest taller es realitzarà cada dijous, de les 19.30 h fins les 21.00 h. El taller està impartit per Carolina Gaona i té un preu de 38,33 euros. Per inscriure’s al taller cal fer fer la inscripció aquí.

El taller està pensat per a persones encarregades de desenvolupar la comunicació digital de l’entitat o que col·laboren en aquestes tasques. Mitjançant aquesta formació les persones que s’apuntin coneixeran:

  • Estratègies per conèixer les últimes tendències en comunicació digital.
  • Creació de mètodes efectius per a comunicar a Internet.
  • Creació de continguts en format digital: infografies, fotografies, aprofitament de bancs d’imatges gratuïts i amb drets lliures, disseny de cartells, targetes i elements de disseny gràfic.
  • Eines digitals per optimitzar resultats: eines per monitorar, gestió de plataformes, analítica i mètriques, publicar continguts de manera automàtica.
  • Com integrar recursos en línia per potenciar la comunicació: Facebook y Twitter, com fer la gestió, la programació, l’ instal·lació d’aplicacions i la personalització de cada canal. (La idea és aprendre a personalitzar cada canal, automatitzar i aprendre a vincular-lo a diferents plataformes que potenciïn el seu abast).
 
 
Entitat o associació:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Telèfon:
932 565 000