Skip to Content

Taller de català per a dones en situació de vulnerabilitat social
Descripció anunci:

La Fundació Escó busquen persones per conduir, juntament amb altres voluntaris, el taller de català per a dones en situació de vulnerabilitat social del barri del Raval de Barcelona.

Jornada o temps de dedicació

Del 17 setembre 2018 al 21 de Juny, un o dos dies a la setmana (dilluns i/o dimecres) de 10h a 12h a més d’algunes estones de programació. Del 17 de setembre al 12 d’Octubre es realitzarà un període de formació en la mateixa entitat en l’horari del voluntariat i el taller amb les alumnes començarà la setmana del 15 d’Octubre.

Funcions
Programar i dur a terme activitats en català a través del joc, el teatre, la tertúlia, cançons… Es dóna molta importància al treball de les habilitats socials i comunicatives de tots els membres del grup.
Treball en equip amb la resta de voluntaris.

Requeriments

Majors de 18 anys amb capacitat per comprometre’s tot el curs. Persona organitzada, amb capacitat de programar i dur a terme les activitats. Capacitat de treballar en equip i d’adaptació a les capacitats de les alumnes amb dinamisme i flexibilitat. Es valorarà experiència en formació d’adults, persones immigrades o en risc d’exclusió i possibilitat d’aplicar altres coneixements a l’aula: joc, teatre, cinema, fotografia, etc.

 

Entitat o associació:
Fundació Escó
Telèfon:
934 430 635