Skip to Content

I like to move it, move it. Taller de creació.
Descripció anunci:

Un projecte de formació orientat a professionals de les arts escèniques. Un laboratori escènic on experimentar noves formes de treballar, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, i propiciar el contacte entre diferents professionals del sector.

Concebem el taller com a part del procés creatiu de la nostra nova peça. Volem desenvolupar i provar amb els participants algunes de les idees, eines i dispositius que tenim previst utilitzar a l’espectacle. Volem aprofundir en els diferents tipus de fluxos i migracions en l’època contemporània: la gent, el capital, les matèries primeres (per exemple, les boles de golf) i, òbviament, les aus. Volem que els participants del taller siguin part activa del procés, per enriquir el treball amb les seves pròpies habilitats i idees.

En aquest taller ampliarem aquest horitzó afegint-hi una quarta dimensió de joc, la dimensió virtual. Internet, aquesta gran xarxa que com un embolcall ha arribat a amagar el món real, capaç de dotar de profunditat qualsevol dada, capaç d’omplir de contingut qualsevol bit, però dins de la qual sovint resulta difícil trobar-hi un sentit. La creació del la nostra nova peça es realitzarà a través de diversos workshops i residències de creació internacionals.

Requisits:

La participació al taller té un cost pre de 185€. Per participar al taller, cal omplir el següent formulari.

Dates i horari del curs: Del 13 al 17 de juliol, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30h.

Lloc: Nau Ivanow (C/ Hondures, 28).

 

Entitat o associació:
Nau Ivanow i Agrupación Señor Serrano
Telèfon: