Skip to Content

Sobirania alimentària: una realitat en el lleure
Descripció anunci:
Coneixerem com funciona el model alimentari actual per veure si és un model just social i ambientalment. I si no ho és, hi ha alternatives? Són sostenibles? Parlem de l’agroecologia i la sobirania alimentària: “n’he sentit a parlar però no sé què són…”. I, el més important, què té a veure tot això amb el menjador escolar i l’associacionisme educatiu i com ho podem incorporar a les nostres realitats.

Condicions:
Tenir més de 16 anys a l’inici del curs.

Els monogràfics i càpsules donen dret a ser utilitzats com a convalidació en d’altres formacions, sempre que s’hagi obtingut el certificat d’aprofitament. Per a més informació consulteu a l’escola.

Depenent del format de l’acció formativa i per a un bon seguiment, és aconsellable disposar d’accés a un ordinador amb connexió a Internet, així com tenir els coneixements bàsics de navegació per la xarxa, saber utilitzar el correu electrònic i saber fer ús d’algun programa informàtic de processador de textos. Aquesta condició s’ha d’acomplir sempre en el cas de la formació en línia.

Si és una acció de pagament, l’alumne pot anul·lar la matrícula fins una setmana (7 dies naturals) abans de l’inici del curs i se li retornarà el 75% de l’import. Després i fins l’inici del curs ja no es retornarà cap import, excepte si és per una causa mèdica documentalment justificada. Un cop iniciat el curs no es retornarà l’import, en cap cas.

 
Places disponibles: 22
Descripció: Sessió en línia el 4 de juny, de 18h a 20h
Inscripcions: Inscripcions a la càpsula Sobirania alimentària 
Imparteix: Núria Bernat de Justícia Alimentària i Berta Claramunt Serra de la Xarxa Agroecològica de Menjadors Escolars de Catalunya
 
Entitat o associació:
Escola Lliure el Sol i XAMEC
Telèfon:
934 817 383