Skip to Content

Sessió informativa de voluntariat social de la FCVS
Descripció anunci:

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS torna a organitzar les sessions informatives que es desenvolupen un dilluns de cada mes en horari de matí o tarda. Aquest mes serà el 27 de gener del 2020.

En aquestes trobades, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

La sessió té una durada d’una hora, en horari de matí (a les 10 h) o de tarda (a les 18 h) i  són gratuïtes però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a promociocomunitaria@voluntaris.cat  (indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la).

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauran de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a voluntaris@voluntaris.cat.

 

Entitat o associació:
Federació Catalana de Voluntariat Social - FCVS
Telèfon:
933 141 900