Skip to Content

Servei Solidari busca 75 joves que vulguin ser mentors i mentores en el projecte ‘Rossinyol’
Descripció anunci:

Rossinyol Barcelona‘ és un projecte de mentoria entre estudiants universitaris o de grau superior voluntaris/àries i noies i nois preadolescents. Es desenvolupa en l’àmbit del lleure i fora del centre educatiu. Aquest voluntariat vol contribuir a la millora dels itineraris formatius i professionals dels i les estudiants i al desenvolupament de les seves competències interculturals i habilitats interpersonals.

Cada jove serà emparellat/da amb un/a noi/a d’entre 11 i 14 anys, amb la intenció de fomentar la igualtat d’oportunitats i la cohesió social. Les parelles es troben durant un curs escolar una vegada a la setmana, per fer activitats de lleure amb la intenció de descobrir l’entorn i els recursos disponibles: sortides i passejades, visites i activitats culturals, visites a la universitat, trobades amb altres parelles, etc.

Per ser mentor/a cal ser estudiants universitaris o de grau superior i tenir entre 18 i 28 anys. Haurà de poder dedicar al projecte una tarda a la setmana o una estona el cap de setmana, al llarg del curs acadèmic. Les poersones interessades poden contactar amb aquesta adreça de correu electrònic: rossinyol@serveisolidari.org.

Des de la Fundació Servei Solidari ofereixen als joves voluntaris i voluntàries una formació inicial i supervisió al llarg del projecte. A més, l’entitat té convenis amb algunes universitats per tal de convalidar l’experiència amb crèdits ECTS.

 

Entitat o associació:
Fundació Servei Solidari
Telèfon:
934 416 406