Skip to Content

Projecte de mentoria social de l’AFEV
Descripció anunci:

AFEV cerca joves que tinguin ganes de ser mentors/es i acompanyar un cop per setmana a estudiants d’ESO del Carmel i Trinitat Vella. Es tracta d’un acompanyament individual en el temps de lleure per millorar l’autonomia, l’autoestima, la motivació i les llengües vehiculars d’alumnes que es troben en risc d’abandonament escolar.

Les persones voluntàries són formades i se’ls fa seguiment setmanal per part de l’equip tècnic. Els acompanyaments són presencials i virtuals quan és necessari.

Us podeu inscriure a una sessió informativa al següent enllaç: Sessions informatives al nou voluntariat en mentoria AFEV 2020-21 

Gràcies!

*Et recordem que per al projecte de mentoria social de l’AFEV busquem persones voluntàries entre 18 i 35 anys (no podem acceptar mentors i mentores que siguin majors d’aquesta edat, si aquest és el teu cas, et recomanem visitar la web de la Coordinadora de Mentoria Social per poder trobar algun altre projecte que s’adigui més al teu perfil), que puguin disposar d’una tarda lliure a la setmana -2 hores més el desplaçament al punt de trobada- durant tot el curs 2020-21 (sense interrupcions llargues, més enllà de les vacances escolars de setmana santa i estiu), i que estiguin obertes a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d’una persona més jove.

Si us plau deixa’ns les teves dades i t’enviarem un recordatori quan s’acosti la data.

Mentrestant, pots consultar http://entandem.cat o seguir-nos a Facebook per més informació.

 

Entitat o associació:
AFEV
Telèfon:
633 264 626