Skip to Content

Periodisme i comunicació davant dels conflictes propers
Descripció anunci:

Curs gratuït sobre els desafiaments per a la transformació social i la construcció de la Pau en matèria de comunicació i periodisme.

El curs consta de 3 seminaris sobre gènere, relacions Nord-Sud i justícia global i empobriment i exclusió social, a banda d’una taula rodona final amb el professorat dels 3 tallers (Joana Garcia Grenzner, Iolanda Parra i Jordi de Miguel). 

Després de la taula rodona es farà l’entrega dels Premis de Periodisme per la Pau i la Transformació Social que atorga el Moviment per la Pau.

Programa del curs:

23 i 26 de maig. Taller 1. Les dones als mitjans: invisibles o estereotipades. Propostes per a fer informació amb perspectiva de gènere, classe i ètnia. Joana Garcia Grenzner.

30 de maig i juny 2. Relacions Nord- Sud i justicia global. Transformant les lògiques mediaàtiques que perpetúen les Desigualtats. Iolanda Parra.

6 i 9 de juny. Taller 3. Desigualtats i tractament del conflicte social. Cobertura informativa dels processos d’empobriment i exclusió social. De l’enfocament polaritzador al foment de la convivencia. Jordi de Miguel.

Juny 16. Taula rodona, “Periodisme i comunicació davant els conflictes socials” amb els ponents del seminaris. Entrega de Premis per a la Pau i la Transformació Social.

Horari: de 17h a 20h. 

Informació sobre la inscripció:

Podeu contactar amb cat.sensibilitzacio1@mpdl.org

Més informació

Entitat o associació:
Moviment per la Pau
Telèfon:
933 05 71 73