Skip to Content

‘Okupar’ un pis per seguir creixent
Descripció anunci:

La Fundació El Llindar posa en marxa una campanya de micromecenatge per habilitar un pis per a joves majors de 18 anys que no tenen un lloc on viure.

La Fundació El Llindar posa en marxa una campanya de micromecenatge a Goteo per habilitar un pis per a joves majors de 18 anys i majoritàriament ex-tutelats, vinculats a l’entitat, que no disposen d’un lloc on viure. Sota el títol ‘Joves d’El Llindar okupen un pis’, el projecte pretén condicionar i posar en marxa l’habitatge, amb capacitat per a 5 joves, que el gestionaran amb el suport d’1 o 2 persones que s’encarregaran de coordinar-ne el funcionament, fer les acollides i ajudar en la seva adaptació.

La posada en marxa de la campanya de micromecenatge persegueix l’assoliment dels 4.050 euros necessaris per condicionar el pis i permetre’n el seu funcionament. I és que la Fundació El Llindar ha arribat a un acord amb la propietat d’un pis de la ciutat de Barcelona que l’ha cedit a l’entitat, tot i així, l’allotjament està pràcticament buit i no disposa de gairebé cap element que el faci habitable. La campanya finalitza el proper mes de juliol i, amb els recursos obtinguts, es preveu que l’entrada al pis dels inquilins pugui ser al setembre.

Un espai de vida adequat

L’experiència de la Fundació El Llindar posa de manifest que les dificultats per tenir cobertes les necessitats humanes més bàsiques, com poden ser l’habitatge i l’alimentació, són obstacles infranquejables per al jovent a l’hora de construir el seu futur per mitjà d’un procés personal, formatiu i laboral adient. En aquest sentit, l’objectiu principal que persegueix el projecte és el de garantir un allotjament per aquests nois i noies i oferir-los un espai de vida que els permeti seguir el seu procés vital de forma adequada.

 

Entitat o associació:
Fundació El Llindar
Telèfon:
636 253 118