Skip to Content

Llibertat d’expressió i dret de reunió i associació pacífica: Sessions formatives per a la ciutadania, organitzacions i moviments socials
Descripció anunci:

Sessions formatives a Barcelona, Terrassa i Sabadell sobre el marc normatiu internacional del dret a la llibertat d’expressió i del dret de reunió, els mecanismes i instruments a l’abast de la ciutadania per denunciar les vulneracions dels drets i llibertats fonamentals.

La tendència global i generalitzada a restringir la llibertat d’expressió i el dret de reunió i manifestació afecta tant a l’exercici d’aquests drets com a la capacitat per reclamar i exercir la resta de drets humans.

La llibertat d’expressió juntament amb el dret de reunió i manifestació pacífica constitueixen la pedra angular d’una societat lliure i democràtica. Aquests drets estan estretament relacionats i suposen un mitjà imprescindible pel debat públic i la crítica política necessària en un sistema democràtic plural.

Organització: Institut de Drets Humans de Catalunya
Programa del curs:

Les sessions són íntegrament presencials i seguiran les guies pràctiques sobre mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d’expressió i el dret a la reunió pacifica i associació.

16.00h – Mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d’expressió i el dret de reunió i associació  

18.00h – Estratègies i mecanismes de defensa mitjançant casos pràctics

Informació sobre la inscripció:

Sessió a BARCELONA, 5 de novembre | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a SABADELL, 12 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a TERRASSA, 19 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

 

Entitat o associació:
Institut de Drets Humans de Catalunya
Telèfon:
931 190 372