Skip to Content

La vida dels jocs i les joguines
Descripció anunci:

Consum responsable. Els dissabtes 1 i 15 de desembre es realitzaran dues rutes familiars amb taller per parlar del consum de jocs i joguines.

L’època nadalenca és temps de bons propòsits i dinars familiars, però també de grans compres i consumisme. Amb freqüència, les criatures acaben acumulant gran quantitat de joguines, moltes de les quals no arribaran a estrenar mai.

Quin impacte tenen les joguines que comprem? Ens deixem guiar per la primera impressió, les modes i la publicitat o bé realitzem compres conscients?  I una vegada comprades, quins valors transmeten aquestes joguines? Concorden amb els valors que volem transferir?

Per tal de promoure el consum responsable de jocs i joguines va néixer el projecte “La vida dels jocs i les joguines” de la  mà va  d’Espai Ambiental cooperativa, i en el marc d’aquest projecte us recomanem dues rutes familiars gràcies a les quals podreu conèixer més a fons el món de les joguines i a més responsable.

L’ 1 de desembre a les 11 h es realitzarà la ruta “La Vida del Joc i les Joguines: rejuguem” en la que mitjançant una ruta per diferents comerços, l’hospital de les joguines i un punt de barri, aprofundirem en els nostres hàbits de consum i mirarem de trobar alternatives a la gran quantitat de joguines que acumulem a les nostres llars.

La ruta acabarà amb un taller pràctic a l’Hospital de les joguines: Alternatives de Consum Responsable,  tot creant joguines a partir de materials reciclats. Podeu consultar la ruta al web Mapa Barcelona + Sostenible

La segona ruta: “La Vida del Joc i les Joguines: juguem amb valors”, se celebrarà el dissabte 15 de desembre a les 11 h i  en aquesta ocasió parlarem dels valors que hi ha més enllà de la joguina: de quins materials estan fetes, d’on provenen, què ens ensenyen…

En el transcurs de la ruta visitarem espais per compartir el joc i un centre que participa en la xarxa Renova les teves joguines. Acabarem la ruta al Centre Cívic Fort Pienc, per participar en el taller: Alternatives de Consum Responsable amb contacontes i taller de dibuixos gràcies a La Tom, l’osseta amb una llarga vida. Podeu consultar la ruta al web Mapa Barcelona + Sostenible

Podeu inscriure-us a una o a les dues activitats clicant aquí!

 

Entitat o associació:
Espai Ambiental cooperativa
Telèfon:
622 344 436