Skip to Content

Jornada Formativa: Animació sociocultural i mobilització social
Descripció anunci:

Durant el matí del 5 de novembre, a l’Auditori de Can Fabra de Barcelona s’organitzarà la tercera jornada formativa de la CASC_CAT. Sota el títol “Animació Sociocultural i Mobilització Social”, la jornada d’aquest 2016 té com a objectiu valorar els motius de l’Animació Sociocultural com a àmbit, metodologia i pràctica que serveix per a què les persones analitzin la realitat de forma crítica i que per canviar-la, ho facin col·lectivament des de valors com la cooperació, el suport mutu o la solidaritat.

La jornada inclou al seu programa diferents moments pels debats entorn els dos conceptes i la mostra d’alguns projectes i propostes com #PatinaILluita, per a la autogestió de les pistes d’Skate de Nou Barris a Barcelona o #FemKiosk, per a la recuperació d’un kiosk a través de l’art i la cultura a Sant Boi de Llobregat.

En aquesta jornada es compta també amb la col·laboració especial de Federació d’entitats de l’Ateneu de l’Harmonia. I en acabar la jornada i havent dinat, a les 16:00h, la CASC_CAT obrirà per tothom, la seva Assemblea General Extraordinària.

L’entrada a la Jornada és lliure prèvia inscripció

Més info

Entitat o associació:
Coordinadora per a l'Animació Sociocultural de Catalunya
Telèfon:
---------