Skip to Content

Informació Camps de treball 2020
Descripció anunci:

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes. El termini d’inscripció s’iniciarà el dia 22 de juny de 2020 a partir de les 12 h del migdia. 

Informació general 2020

La campanya d’aquest estiu ha de permetre a infants i joves recuperar interaccions socials, retrobar-se amb la natura i els espais oberts, anar deixant enrere la monotonia i la tensió de tots aquests mesos,  etc. Es tracta, en definitiva, d’oferir-los una mica d’aire. I també de connectar amb la situació viscuda i d’ajudar-los a exterioritzar i començar a superar les pors, angoixes i incerteses que els han acompanyat durant aquesta llarga etapa d’excepcionalitat.

En aquest sentit, la metodologia pròpia de l’educació en el lleure la converteixen en un instrument ideal per abordar aquesta tasca d’acompanyament i suport emocional, així com d’escolta activa de les seves inquietuds, dubtes i pors (i també de les seves idees i propostes).

Per totes aquestes raons, des del primer moment, els actors que som part implicada en l’impuls i l’organització de les activitats d’educació el lleure (les administracions, l’associacionisme educatiu voluntari, el tercer sector, les empreses de lleure…) hem estat treballant coordinadament per tal que la campanya d’aquest 2020 pogués dur-se a terme.

Però és evident que no podrà ser com la d’anys anteriors: aquest estiu hem establert noves mesures de prevenció, seguretat i higiene, que trobareu al portal estiu estiuamblleure.cat.

Són mesures discutides i treballades amb el sector i, el que és encara més important, supervisades i aprovades per les autoritats sanitàries i de protecció civil. Mesures, en definitiva, que han de servir per donar les màximes garanties de seguretat i de protecció per als infants i adolescents, per a les persones que en tenen cura i per al conjunt de la ciutadania.

Inscripcions

Atenció!!! Reserva directa

A causa de la situació generada pel Covid-19, el sistema d’inscripció al programa camps de treball per aquest estiu es modifica.

No hi haurà preinscripcions ni sorteig de places, les inscripcions s’efectuaran mitjançant reserva directa de places

El termini d’inscripció s’iniciarà el dia 22 de juny de 2020 a partir de les 12 h del migdia. A partir d’aquest moment, els usuaris registrats podran accedir al portal d’inscripcions i fer la reserva directament.

Els usuaris que ja han participat en edicions anteriors del programa, mantenen les seves credencials d’accés. Si no les recorden, poden sol·licitar-les amb l’enllaç corresponent.

Els usuaris no registrats, s’han de registrar abans d’iniciar les inscripcions al lloc web xanascat.cat/PortalPreinscripcions

Condicions generals de Camps de Treball 2020

Tota la informació a la web de Joventut

Entitat o associació:
Direcció General de Joventut
Telèfon:
-
Email:
-