Skip to Content

Formacions en cooperativisme i Economia Social i Solidària
Descripció anunci:

Coneixeu les formacions en cooperativisme i Economia Social i Solidària que ofereix l’Escola Lliure el Sol?

L’Escola aposta per l’Economia Social i Solidària (ESS), tot prioritzant així una transformació de l’esfera econòmica de la societat a partir de l’educació d’activistes. Creiem interessant endinsar-nos en aquest món i veure com des de l’escola podem contribuir a enfortir i fer néixer projectes sociocomunitaris i socioempresarials en el marc de la economia social i solidària. Per altra banda pensem que podem jugar un paper en apropar el món socioempresarial i l’associacionisme educatiu, dos mons que treballen per uns transformació social amb uns valors compartits.

En aquesta nova etapa l’Escola ha establert nous vincles amb entitats amb llarga experiència en l’àmbit com Coòpolis, l’ateneu de Cooperatives de Barcelona, per oferir diferents formacions, tallers i càpsules amb l’objectiu d’apropar i treballar, a partir de diferents formats, aquells aspectes tant teòrics com pràctics que l’ESS i el Cooperativisme.  

Posem a la vostra disposició el nou CATÀLEG de formacions sobre Cooperativisme i Economia Social i Solidària i us animem a fer-li un cop d’ull!

Per a més informació escriviu a juliahostal@escolaelsol.org

*Per a les associacions juvenils, aquestes formacions estan subvencionades per l’Ajuntament de Barcelona, per la qual cosa no tindran cap cost

 

Entitat o associació:
Escola Lliure el Sol
Telèfon:
934 817 383