Skip to Content

Formació per a dinamitzar Grups d’Ajuda Mútua de benestar emocional
Descripció anunci:

Des del projecte Activa’t per la salut mental impulsen aquesta iniciativa, posant a l’abast de la comunitat la seva experiència en el model de Grups d’Ajuda Mútua (GAMs), amb la finalitat de proposar una Formació per a la Dinamització de Grups d’Ajuda Mútua per al benestar emocional, adreçat a tota la ciutadania. L’objectiu, per tant, és formar a persones que promoguin i generin xarxes de suport mutu autogestionades que millorin el benestar emocional de les persones o els malestars esdevinguts com a conseqüència de la pandèmia viscuda.

Els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) són espais d’escolta, comprensió i suport mutu, on diverses  persones que comparteixen un mateix problema, dificultat o preocupació es reuneixen per intentar superar o millorar la seva situació. Aquests grups estan basats en la horitzontalitat, és a dir, tots els/les membres del grup, inclòs els/les dinamitzadores són iguals. No són grups facilitats per professionals.

Comencen el 23 d’octubre, seran 8 sessions els divendres de 10.30 a 13.30 h. I les inscripcions s’han de fer contactant amb cvinagre@federacio.salutmental.org

Formació en format online. És necessari disposar d’ordinador i connexió a internet.

8 sessions – 4 teòriques + 4 pràctiques de GAM – divendres, 10.30 a 13.30 h
Barcelona ciutat
Inici: 16 octubre 2020
Més informació i inscripcions: cvinagre@federacio.salutmental.org

Tríptic Dinamització GAMs

 

Entitat o associació:
Activa’t per la salut mental
Telèfon:
932 721 451