Skip to Content

Formació Apropar-se al sud (en línia)
Descripció anunci:

Donada la crisi global provocada per la pandèmia de la COVID-19 i la incertesa a l’hora de garantir la seguretat sanitària arreu del món, enguany no es podran dur a terme les estades al Sud previstes per a l’estiu que hem anat organitzant, des de fa més de vint-i-vuit anys, en el programa de Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya.

Tot i això, sabem que ara, més que mai, és molt important seguir amb aquest projecte que hem anat construint al llarg de tants anys, i continuar treballant amb les sòcies i les contraparts per reivindicar un món més just i igualitari. Ara és important analitzar, debatre, reflexionar i sensibilitzar-nos sobre les desigualtats Nord-Sud creades per l’actual sistema capitalista i les injustícies que aquest genera. Especialment en aquest moment de crisi global, considerem absolutament imprescindible conèixer i contrastar quins són els impactes que pateixen i patiran les persones més vulnerables del planeta.

És per això que hem decidit adaptar la Formació Apropar-se al Sud en format en línia (virtualment) per fer-la accessible i oberta a tothom (sòcies i persones interessades), i per convertir-la en un canal transversal amb temes rellevants com la justícia global, la sostenibilitat, el feminisme, la interculturalitat o l’ètica de la solidaritat.

La formació començarà el pròxim 25 de maig! Hi participaran persones rellevants i molt importants per a l’entitat com l’Arcadi Oliveres o la Rosa Cardús. Aquesta formació també contemplarà els projectes i les realitats de les contraparts i comunitats amigues que acullen els Camps de Solidaritat, així com la feina que realitzem a través de les campanyes de SETEM Catalunya per incidir en les injustícies globals. També hi haurà l’opció d’incloure una formació específica de voluntariat i activisme per l’octubre i novembre d’aquest 2020.

Podeu accedir al programa formatiu complet Apropar-se al Sud aquí

Fins ara, la Formació tenia un cost habitual de 175 euros però creiem que el moment actual demana seguir generant consciència i compartir el coneixement que hem anat acumulant al llarg de la història de del projecte de Camps de Solidaritat i de SETEM Catalunya. Per això, hem decidit que la Formació serà gratuïta per a les sòcies de SETEM. La formació tindrà un cost de 75 euros per a persones interessades que no siguin sòcies de l’entitat.

Encara no formeu part de la Comunitat SETEM? Ara és el moment! Podeu fer-vos sòcies a través del següent enllaç: Vull fer-me sòcia!

Per formalitzar la vostra inscripció a Apropar-se al Sud és imprescindible omplir aquest formulari. Un cop enviat, us contactarem amb tota la informació necessària per connectar-vos a la formació en línia.

Moltes gràcies i fins aviat!

Per a més informació, contacteu amb aaltes@setem.org

Compartiu el nou vídeo de la formació! El trobeu també aquí

*Volem agrair la col·laboració i ajuda de l’Arcadi i la Janine en la realització d’aquest vídeo.

#HOHASDEVIURE

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335