Skip to Content

Fes un ESC amb una organització juvenil a Turquia
Descripció anunci:

L’organització juvenil Gönüllü Hizmetler Derneği (GHD), de Turquia, està buscant dues voluntàries ESC durant un any! Inscripcions fins el 30 de gener

Pots consultar tota la informació dels projectes “European Solidarity Corps” aquí. Hi trobaràs tota la informació relacionada amb què és, qui hi pot participar i com. En aquests projectes podràs donar suport a la promoció del voluntariat internacional, la cohesió social i la participació amb tots els costos coberts. Només caldrà que et facis sòci/a de l’SCI pagant la quota anual de 45 €.

GÖNÜLLÜ HİZMETLER DERNEĞİ – GHD és una organització de serveis voluntaris amb seu a Estambul i la seva arrel es remunta al 1959. Som actius en els programes europeus per a joves des del 2002. El principal camp de treball de GHD és l’enviament i acollida de voluntaris a curt, mitjà i llarg termini, com ara ESC i camps de treball voluntaris internacionals. A finals de 2020, GHD ha enviat 472 voluntaris turcs a projectes EVS / ESC a curt o llarg termini als països de la UE. Al mateix temps, hem acollit 14 voluntaris EVS / ESC de la UE, dels països i dels països socis.

YAŞÖM és un programa per a joves amb seu a Istanbul i fundat el 2011. La idea principal de YAŞÖM és difondre la idea d ‘”aprendre vivint” entre joves desafavorits socioeconòmicament i donar suport al seu desenvolupament personal i social. Totes les activitats de YAŞÖM es basen en mètodes no formals i les activitats principals són clubs de conversa, tallers interactius, projectes nacionals i internacionals, etc. Totes les activitats estan organitzades per joves d’entre 18 i 30 anys. Des del 2019, YAŞÖM continua desenvolupant les seves activitats sota el sostre de GHD com un dels programes.

Quant al treball:
2 voluntaris treballaran tant a YAŞÖM com a GHD en línia i, de vegades, a l’oficina per ajudar a organitzar les seves activitats. La major part del treball es realitzarà en línia, però alguns dies feiners hi pot haver feina a l’oficina d’Istanbul. També hi haurà activitats en altres ciutats.

On: Estambul, Turquia
Període: 1 de març de 2021 – 28 de febrer de 2022 (12 mesos)
Trobeu tota la informació en aquest document.

Si esteu interessats, envieu-nos el vostre CV i la vostra carta de motivació a longterm@scicat.org abans del 30 de gener del 2021.

 

Entitat o associació:
SCI Catalunya
Telèfon:
934 417 079