Skip to Content

Els camps a casa: converses amb organitzacions que acullen camps de treball
Descripció anunci:

El dimarts, 2 de juny, comença el cicle Camps des de casa que consistirà en un conjunt de converses amb entitats que organitzen camps de treball al territori. Les entitats reflexionaran sobre la situació actual i proposaran alternatives per la “nova normalitat” des dels àmbits que treballa cadascuna. Aquest cicle també vol donar a conèixer i posar en valor la feina d’alguns col·lectius amb qui l’SCI Catalunya col·labora per fer camps de treball al territori.

Conservem els camins per recuperar la memòria 
Dimarts 2 de juny, a les 18h
En la primera conversa ens acompanyaran Gemma Cots i Marc Cortina, del Museu de Camins promogut pel Refugi Vall de Siarb. Parlarem sobre la recuperació de la memòria històrica a través dels camins i la recuperació dels valors de la vida al món rural.

Voluntariat per un model agroalimentari sostenible
Dijous 4 de juny a les 18h
Jana Peters Solé i Marc Talavera Roma del Col·lectiu Eixarcolant seran els protagonistes de la segona xerrada del cicle. Explicaran els valors del territori, la recuperació agrícola i la seva experiència com a entitat de base voluntària.

Les entitats que participaran en les següents xerrades encara estan per confirmar, però seran els dimarts 9 i 16 de juny i els dijous 11 i 18 de juny, a les 18h, per l’Instagram LIVE d’SCI Catalunya (@sci_catalunya).

 

Entitat o associació:
SCI Catalunya
Telèfon:
934 417 079