Skip to Content

Educació en Drets Humans per a Infants i Joves: eines per a la transformació social
Descripció anunci:
Formació per familiaritzar-se amb l’enfocament d’Educació en Drets Humans (EDH) i aprendre i practicar eines per actuar com a agents de canvi als centres educatius, entitats socials i de lleure, entenent l’EDH com un fil transversal, conductor i transformador per a la justícia global. El curs s’enfoca des de l’aprenentatge basat en l’experiència i fa ús de metodologies participatives i vivencials i anàlisi crític i constructiu de la realitat.

La formació s’adreça a mestres, monitors/es de lleure, educadors/es i membres d’entitats socials que treballin amb infants i joves.

Informació sobre la inscripció:

Web AHEAD: http://aheadedu.org/edh-a-sant-boi/

  • Aquesta activitat està inclosa en el Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament. Els i les mestres interessades s’han d’inscriure a través de la web del mateix (http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-permanent-professorat/cercador-activitats) i incloure el codi de l’activitat: 3040291304

  • Les persones de contexts d’educació no formal s’inscriuran rebran un certificat de participació emès per AHEAD amb el reconeixement de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i s’han d’inscriure a través del formulari d’inscripció: https://goo.gl/LwHVuq

Altra informació relevant:

El curs inclou: Petit Compass – Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants del Consell d’Europa (http://aheadedu.org/petitcompass/) i assessorament a partir de la comunitat educativa virtual durant la implementació pràctica d’una activitat d’EDH als centres educatius.

Entitat o associació:
AHEAD
Telèfon:
---------