Skip to Content

De BCN al Món. Del món a BCN
Descripció anunci:

Vols viure una experiència de mobilitat internacional i et perds en un “univers” de dubtes?

Participa al “De BCN al món. Del món a BCN” i “explora” les oportunitats que tens per estudiar, treballar, fer pràctiques o voluntariat a l’estranger… i els recursos disponibles per quan vulguis retornar a la ciutat.

Les inscripcions ja estan obertes!

Del 6 al 29 de novembre, fent referència a l’exploració d’entorns llunyans amb ulls curiosos i als viatges galàctics a la recerca d’experiències enriquidores i transformadores, es presenten un seguit de tallers adreçats a joves que volen planificar una estada a l’estranger per motiu d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

Pots participar en una gran varietat de tallers a càrrec d’expertes que et mostraran la millor via per complir el teu projecte de mobilitat internacional.

 

DE QUÈ TRACTA LA CAMPANYA?

Per 6è any, la “tripulació” d’expertes en Mobilitat internacional del Departament de Joventut engeguen els motors de “la nau” “De BCN al món. Del món a BCN”!

Fent referència a l’exploració d’entorns llunyans amb ulls curiosos, als viatges gal·làctics a la recerca d’experiències enriquidores i transformadores, presenten de nou aquesta campanya: un seguit de tallers adreçats a joves que voleu planificar una estada a l’estranger per motiu d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

Durant la campanya podràs prendre nota de tota una “constel·lació” de recursos de mobilitat per marxar. Un cop finalitzis els projectes fora, recorda que les informadores juvenils et poden guiar en el teu camí de retorn.

L’objectiu?

Que el teu “aterratge” a la ciutat resulti tot un èxit. Per exemple, se t’ofereix, si així ho vols, informació sobre els tràmits a realitzar en tornar com l’homologació dels estudis fets a l’estranger, la recerca d’una nova feina aquí…

 

Entitat o associació:
Departament Joventut de l'Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
932 564 585
Email:
-