Skip to Content

Curs ‘Desmuntem les transnacionals en línia’
Descripció anunci:

El cicle formatiu ‘Desmuntem les transnacionals’, ajornat a causa de la Covid19, ja disposa de noves dates en les seves pròximes tres sessions formatives, que es faran de forma telemàtica

Aquesta formació, organitzada entre l’àrea d’impacte social, cooperació i voluntariat “URV Solidària” i SETEM, té per objectiu  abordar els perjudicis de les empreses transnacionals en la vida i drets de les persones des de diferents temes i perspectives, amb la voluntat, a més, de proposar accions de transformació social i incidència.

Totes les sessions es duran a terme via telemàtica (facilitarem l’enllaç amb la sala a les persones inscrites) i començaran a les 18 h.

 • 11 de maig (dilluns). Xerrada: La perillositat ambiental i humana de les transnacionals. A càrrec de Josep M. Torres (Cel Net). Via TEAMS
   
 • 13 de maig (dimecres). Xerrada: Destapant els impactes de la indústria electrònica i propostes alternatives des de la sobirania tecnològica.
  A càrrec de Marta Anglès i Judith Talvy, responsables de la Campanya d’Electrònica de SETEM Catalunya. Via ZOOM
   
 • 15 de maig (divendres). Taula rodona de cloenda: La impunitat de les transnacionals i vulneracions de Drets Humans. Passem a l’acció. Hi participaran: Salvador Balcells (Entrepobles Tarragona), Francesca Traglia (Amnistia Internacional Tarragona) i Josep M. Torres (Cel Net).
  Via TEAMS
 
 
Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
977 256 198