Skip to Content

Curs de Gestió Democràtica i Cures
Descripció anunci:
El 30 de setembre, sessió introductòria gratuïta del Curs de gestió democràtica i cures per a organitzacions
La primera sessió, programada a Barcelona el dia 30 de setembre de 9 a 14 h, serà oberta i gratuïta per tothom. Donarem una panoràmica general del curs, parlarem del continguts i de la dinàmica de les sessions, entrarem una mica en matèria i tindràs l’oportunitat de conèixer el grup. Pensem que pot ser útil per acabar-te de decidir. Recorda que et pots inscriure a tot el curs o a mòduls per separat.

Aquest curs és una oportunitat tant per la persona que la cursarà com per l’organització a la qual pertany.
Consulta el programa

Estructura: Consta de 10 mòduls de diferent durada i 2 mentories grupals. El curs té una durada de 80 hores. Si ho preferiu, podeu fer mòduls puntuals, sense les mentories, amb preus diferents segons la durada d’aquests.

Horaris: Quinzenalment cada dimecres de 9h a 14hCalendari: 30 de setembre, 14 i 28 d’octubre, 11 i 25 de novembre, 9 de desembre, 20 de gener, 3 i 17 de febrer, 3 i 17 de març, 7 i 21 d’abril, 5 i 19 de maig i 2 de juny | Lloc: sala per determinar a Barcelona, amb accés per cadires de rodes | Idioma: Català. Es facilitarà la comprensió de castellanoparlants | Preu: 850 € el curs complet. Si vols fer mòduls per separat, pots consultar els preus a l’apartat “Preus i opcions de pagament” |Període d’inscripcions: fins al 5 de setembre de 2020.

La primera sessió és GRATUÏTA (30/09). Les places són limitades i es guardaran per ordre de matrícula. Podeu llegir la normativa de matrícula aquí.

Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

INSCRIPCIONS

 

Entitat o associació:
Fil a l'Agulla
Telèfon:
654 070 358