Skip to Content

Crida de voluntariat per a la cafeteria de comerç just de la Mercè
Descripció anunci:

Com cada any, SETEM Catalunya munten la cafeteria de comerç just de Plaça Catalunya (Barcelona) amb motiu de les festes de la Mercè. Es tracta del punt central de l’Associa’t a la festa, un punt de trobada associatiu en què nombroses organitzacions fan activitats durant el cap de setmana de la Mercè.

T’engresca la idea de promoure el comerç just amb nosaltres fent algun torn el 23, 24 o 25 de setembre? Escriu-nos a voluntariat@setem.org i ens posarem en contacte amb tu!

Vendrem productes de comerç just i de proximitat, per fomentar el consum responsable i apropar a la ciutadania una economia respectuosa amb les persones i el medi ambient! L’import íntegre recollit a la cafeteria es destinarà als projectes de SETEM.

Pots participar com a voluntària tant en els torns de la cafeteria com en la planificació i preparació prèvia. Si no et pots comprometre a fer un torn, no dubtis a venir-nos a saludar i xerrar una estona amb nosaltres! A més, si ets sòcia de l’entitat et convidem a un cafè o un té!

Per a més informació, pots escriure’ns a voluntariat@setem.org. Realitzarem una sessió formativa prèvia.

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335