Skip to Content

Cicle de webinars ODG
Descripció anunci:

L’Observatori del Deute en la Globalització oferirà seminaris i tallers virtuals cada dimarts, a les 10 h, al voltant de l’emergència sanitària fruit del brot de la COVID-19.

Per les setmanes de confinament, l’Observatori del Deute en la Globalització ha programat un Cicle de webinars. Les conferències, seminaris o tallers es transmetran per internet els dimartsde 10.00 h a 11.15 h.

El primer webinar serà el dimarts, 24 de març, a càrrec de Luis González Reyes, membre d’Ecologistas en Acción, sota el títol ‘Las lecciones que puede dar el coronavirus a la especie humana’. González Reyes és coautor del llibre ‘En la espiral de la energía’.

Fa poc més d’una setmana va publicar un article homònim a El Salto, i l’ODG li ha demanat que desenvolupi els continguts en videoconferència per donar el tret de sortida al cicle, per la perspectiva i profunditat històrica, general i sistèmica.

Per participar al primer webinar cal omplir el formulari d’incripció, ja que les places són limitades. Les inscripcions al webinar del 24 de març es tancaran el dilluns, 23 a les 13:00 h, i poc després, l’ODG enviarà tota la informació per accedir al webinar.

Les properes sessions seran:

  • 31/03/2020 (10 h) Crisi financera i pla de xoc social
  • 07/04/2020 (10 h) Seguretat digital en un context d’hipervirtualització
  • 14/04/2020 (10) Gestió emocional per activistes en temps de confinament
  • 21/04/2020 (10 h) Lectures ecofeministes sobre els moments de crisi

Per ara, l’organització oferirà els webinars en l’horari proposat, tot i que, segons les inscripcions, valorarà quin és el millor horari per les properes.

 

 

 
 
Entitat o associació:
Observatori del Deute en la Globalització
Telèfon:
933 011 793