Skip to Content

Càpsules formatives en perspectiva intercultural del districte de Gràcia
Descripció anunci:
Des del projecte d’El Món a la Meva Escola del Districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona organitzen la següent programació formativa en perspectiva intercultural el proper mes d’abril i maig. 
El programa formatiu consta de tres càpsules de temàtiques diverses al voltant de la interculturalitat per crear espais de reflexió que aportin eines i metodologies per a replantejar les nostres pràctiques.

Càpsula 1: Incorporem la mirada intercultural als nostres projectes
Dimecres 28 d’abril de 11h a 13:30h
Formadora: Kira Bermúdez

Càpsula 2: Diversitat cultural i pandèmia, com estan afectant les mesures actuals?
Dimecres 5 de maig de 11h a 13:30h
Formador: Rafael Crespo Ubero

Càpsula 3: Antigitanisme al districte de Gràcia
Dimecres 12 de maig de 11h a 13:30h
Formador: Pedro CasermeiroA més, comptarem amb la participació de Miguel Ángel Franconetti (coordinador dels promotors escolars) i Ricard Valentí (president de l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia). 

El programa formatiu és en format telemàtic i gratuït. Es plantegen en format càpsules per tal de que us apunteu a les formacions que vulgueu, és a dir, podeu apuntar-vos a una o dues o tres càpsules. Per tal de formalitzar la inscripció, us demanem que ompliu el següent formulari: 
 
Teniu tota la informació al document adjunt: Càpsules formatives en perspectiva intercultural. Us animem a reenviar la informació a qui creieu convenient i ens ajudeu a fer-ne difusió! 
 
Per qualsevol dubte o qüestió podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic: benvingudesalbarri@gmail.com
 
 
Entitat o associació:
El Món a la Meva Escola
Telèfon:
-