Skip to Content

Càpsula formativa online: Disseny de projectes a les entitats juvenils
Descripció anunci:

La vostra entitat juvenil s’està plantejant realitzar un projecte, però… què és un projecte i per què és necessari? Quin guió i estructura ha de seguir un projecte? I quins aspectes transversals és important incorporar i tenir en compte? 

Per tal de resoldre tots aquests dubtes presentem aquesta formació, que abordarà quins són els pilars bàsics per tal de dissenyar un bon projecte. Per a fer-ho, s’utilitzarà el marc lògic com a eina metodològica de referència per tal d’establir la planificació del projecte i s’analitzarà pas per pas quin és el cicle del projecte i com abordar cada una de les fases, oferint eines i recursos per a cada una d’aquestes. 

Continguts de la formació

  • La necessitat de redacció d’un projecte
  • Aspectes transversals que han d’incorporar els projectes
  • Fases del cicle d’un projecte: eines i recursos
  • Estructura i guió d’un projecte
  • El marc lògic com a enfocament metodològic: la matriu de planificació
  • Finançament dels projectes: quines opcions tenim 

Data, horari i lloc

Dimecres 29 d’abril de 18h a 20h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Disseny de projectes a les entitats juvenils

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Cartell de la càpsula online de disseny de projectes

 

Entitat o associació:
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ
Telèfon:
652 878 122