Skip to Content

Un pas cap al calçat sostenible
Descripció anunci:

El pròxim dissabte 24 novembre se celebrarà una nova edició del dia del calçat sostenible a La Pionera per visibilitzar les alternatives existents i que respecten a les persones i el medi ambient. Les diferents parades que es podran visitar coincidiran amb el perfil de la Pionera, tractant temàtiques relacionades amb l’economia local, social i solidària o el consum responsable.

El matí de dissabte comptarà també amb una taula rodona a les 12 h, “Reptes i alternatives del calçat sostenible”, on l’associació d’aparadores d’Elx explicarà l’explotació laboral de la qual són víctimes les dones que fabriquen sabates a casa seva o a tallers (normalment clandestins). Alhora, les diferents iniciatives que es troben a la jornada explicaran els reptes i oportunitats d’oferir sabates amb criteris d’economia solidària.

Durant tot el dia, es podran visitar les parades de diverses iniciatives que treballen de forma respectuosa amb les persones i el medi ambient, com Dzueco, Solidança, LouLou Barcelona o Vesica Piscis.  A més, podreu gaudir d’altres activitats com un dinar organitzat per la Plataforma d’Aprofitament d’Aliments o una desfilada de l’escola de disseny EADIModa, 

A partir de les 19 h, podreu gaudir de diverses actuacions organitzades per l‘ICUB i relacionades amb la temàtica de l’esdeveniment, que amenitzaran el vespre al mercat i tancaran l’edició d’enguany.

Anima’t i coneix les alternatives de proximitat, comercialització justa, consum responsable, ecològiques i sostenibles que existeixen contràriament a aquesta indústria transnacional de calçat amb totes les seves vulneracions!

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335