Skip to Content

Busquem coordinadores de camps de treball al territori! – SCI Catalunya
Descripció anunci:

Has fet un camp de voluntariat amb l’SCI? Aquest any tens l’oportunitat de coordinar-ne un a Catalunya, al país valencià o les illes balears!

A l’espera de com es succeeixin els fets i el desenvolupament de la pandèmia del Covid-19, potser es veuran afectats alguns dels projectes i les seves dates.

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries.

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si hi estàs interessat/ada, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible! Farem una formació específica per coordinadores el proper mes de juny.  Pots veure els camps pels quals necessitem persones coordinadores en el següent enllaç: Coordinadores de camp de treball

 

Entitat o associació:
SCI Catalunya
Telèfon:
934 417 079