Skip to Content

Asssetjament escolar homofòbic i transfòbic: sensibilització i formació
Descripció anunci:

Conexus: Atenció, Formació i Investigació Psicosocials, associació que té com a objectiu la millora del benestar i de la salut de les persones, especialment d’aquelles en situació de desigualtat o d’exclusió, presenta un programa de sensibilització i formació sobre assetjament escolar homofòbic i transfòbic que han iniciat enguany.

El programa sobre assetjament escolar homofòbic i transfòbic forma part d’un programa més ampli que des de l’Associació CONEXUS promouen per tal de treballar la problemàtica de l’assetjament des d’una perspectiva integral, on s’ofereix sensibilització, formació i atenció en situacions d’assetjament escolar. Concretament, aquest programa posa èmfasi en les característiques i necessitats específiques que es produeixen en les situacions de violència lgtbiòbica en l’àmbit escolar.

El programa té el suport de la regidoria de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu veure el ventall de formacions que ofereixen en aquest arxiu. Les formacions són gratuïtes per la ciutat de Barcelona.

Les formacions es desenvolupen a partir de dinàmiques de grup i tècniques vivencials. Si teniu algun dubte, podeu trucar al 932171646 o enviar-los un correu electrònic a atencio@conexus.cat i us respondran en la major brevetat possible.

Entitat o associació:
Conexus
Telèfon:
932171646