Skip to Content

Aquest estiu forma’t en xancletes (i amb mascareta) a Torre Jussana!
Descripció anunci:

Aquest estiu Torre Jussana torna a oferir una proposta formativa diferent. Com l’any passat, en xancletes, a la fresca i amb la diferència que enguany haurem de tenir la mascareta ben a prop.

Han tornat a preparar una jornada pensada per tal que pugueu gaudir de temàtiques que no tracten durant l’any. Tindreu una conferència inaugural, enguany sobre joc, actitud lúdica i gamificació, i després podreu triar entre tres tallers diferents.

15 de juliol – Torre Jussana (Av. Del Cardenal Vidal i Barraquer, 30)

PROGRAMA

9:15 h Inici i presentació

9:30 h Sessió inaugural

JOC I ACTITUD LÚDICA PER A ASSOCIACIONS EN TEMPS D’INCERTESES

Jugar és la manera natural que tenim d’aprendre i de fer-ho en equip, i una oportunitat única de créixer i gaudir junts. Descobriu i compartiu amb d’altres associacions què és l’actitud lúdica i com pot ser molt útil per extreure aprenentatge de la crisi actual.

11 h Esmorzar

11:30 h Tallers simultanis (A escollir-ne un. Es realitzaran a la fresca, als patis exteriors de TJ)

TALLER 1: EL PACTE DEL TEMPS; PER UNS HORARIS MÉS IGUALITARIS, SALUDABLES I EFICIENTS AL TERCER SECTOR

En aquest taller s’hi exposarà el projecte del Pacte del Temps a Barcelona, per tal d’identificar possibles millores en relació amb una organització del temps més saludable, igualitària i eficient, i la seva implementació pràctica a les entitats. 

TALLER 2: ESTRATÈGIES PER A LA CONCILIACIÓ DE LES PERSONES DE L’ENTITAT I LES NECESSITATS DE L’ORGANITZACIÓ

En aquesta proposta coneixerem algunes estratègies que permetin mantenir les cures de les persones de l’organització, així com atendre les necessitats de les entitats en l’actual situació de crisi i distanciament social.

TALLER 3: COM FER UNA CAMPANYA DE CAPTACIÓ AMB POCS RECURSOS?

Davant de situacions excepcionals cal més que mai fer xarxa amb l’entorn per donar resposta a les necessitats de les entitats socials. Compartirem els elements clau per crear una campanya d’implicació i captació de fons de manera àgil i sostenible amb els recursos disponibles.

13:00 h Tancament

INSCRIPCIONS

 

Entitat o associació:
Torre Jussana
Telèfon:
932 564 118