Skip to Content

Activa’t! Formació en eines comunitàries per a la transformació social a Barcelona
Descripció anunci:

Del 16 de setembre al 16 de desembre es durà a terme un nou curs del procés formatiu Activa’t, Eines comunitàries per a la transformació social.

En adrecem a 20 joves d’entre 20 i 35 anys interessats en participar en una formació innovadora amb l’objectiu d’enfortir les seves capacitats, la transformació personal i l’apoderament. Aquest procés està pensat tant per a joves professionals com per aquells joves que estan estudiant o que han acabat la carrera universitària, i que s’han quedat amb ganes de posar en pràctica actuacions en entorns comunitaris.

La iniciativa no és solament un curs, és tot un procés d’aprenentatge personal i col·lectiu. Aporta continguts i coneixements amb una visió innovadora i alhora crítica de la realitat social. Nous aprenentatges i competències sobre gestió intercultural, mediació, resolució de conflictes, comunicació social i transversalitat de gènere, així com maneres de cuidar-nos, reforçant la part emocional i reduint el risc d’esgotament i desgast del treball social. Tot això es duu a terme través d’entitats i organitzacions que treballen diàriament els temes i s’enfronten a les problemàtiques. (més detalls a: http://activat.org/activat/#competencies )

El procés es divideix en tres fases (més detalls a: http://activat.org/activat/#calendari

-Sessions formatives intensives (4 setmanes entre 16 de set. i 15 d’octubre)
-Sessions de disseny (6 setmanes entre 21 d’octubre i 18 de novembre)
-Sessions d’implementació i seguiment (del 19 de novembre al 16 de desembre)

Les inscripcions estan obertes fins al 31 d’agost

http://activat.org/participants/#inscriu

Inversió: 40€ (possibilitat d’acollir-se a una beca, en funció del nombre d’inscrits)

Entitat o associació:
Novact
Telèfon:
651 34 14 06