Skip to Content

Acompanya un infant o adolescent i actua contra les desigualtats! – AFEV Catalunya
Descripció anunci:

Tens una tarda lliure a la setmana?

Acompanya un infant o adolescent i actua contra les desigualtats!

EnTàndem és un projecte de mentoria social i educativa que cerca fomentar el desenvolupament integral d’infants i joves, concentrant-se sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d’oportunitats tant educatives com socials.

El voluntariat consisteix en acompanyar durant dues hores a la setmana a un infant o adolescent (de 8 a 16 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

La participació implica una formació prèvia obligatòria i sessions de valoració trimestrals. Cada voluntari/ària compta amb el seguiment i assessorament d’un referent professional.

Si t’agrada l’educació i la canalla no t’ho pensis més!

Diverses universitats valoren aquest compromís a la formació acadèmica.

PERFIL del VOLUNTARIAT: joves estudiants o acabats de graduar de 18 a 30 anys o persones en aquest rang d’edat que no estiguin estudiant.

TEMPORALITAT: Fins a principis de juny de 2020 una tarda a la setmana.

LLOC: 8 barris de Barcelona i el municipi Santa Coloma de Gramenet.

CONTACTE: voluntariat@afev.org / 633 26 46 26

Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina o bé inscriu-te directament a les sessions informatives mitjançant aquest enllaç: Sessions informatives al nou voluntariat

Per més informació sobre el projecte, consulta la nostra pàgina web (http://entandem.cat) o mira aquest reportatge de TV3 -2 minuts- (https://www.youtube.com/watch?v=1efN7MWvURg) o de l’InfoK https://www.youtube.com/watch?v=wfFJZsoRAiE

 

Entitat o associació:
AFEV Catalunya
Telèfon:
633 264 626