Skip to Content

La #respostacomunitària davant la COVID: Noves formes d’organització i innovació social
Descripció anunci:

La Direcció d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona proposa una sessió online amb el següent títol: “La resposta comunitària davant la COVID: Noves formes d’organització i innovació social“. Serà el dimecres 28 d’abril a les 18 h. 

La trobada virtual vol obrir un espai de debat i reflexió per fer valdre, ordenar, compartir i enxarxar l’organització comunitària d’entitats, associacions, col·lectius i ciutadania no organitzada davant la crisi de la covid-19.

Quines són les precarietats i com s’estan abordant col·lectivament per fer front a la crisi? Com ha reaccionat la ciutadania no organitzada? Des de la resiliència comunitària, què emergeix dels barris i es traspassa a la ciutat? Com ho estem afrontant col·lectivament? Quin ha estat l’activisme comunitari veïnal?

Programa:

18:00 – 18:10 h: Benvinguda a càrrec d’Òscar Rebollo, director de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona.

18.10 – 18.25 h: Marc introductori sobre la reorganització de les iniciatives socials formals i no formals. Nous models d’articulació col·lectiva, a càrrec de David Palomera (@David_Palomera), consultor per a administracions públiques i entitats del tercer sector en temes de política pública i economia. 

18.25 – 19.25 h: Taula d’experiències inspiradores, amb moderació d’Irene Moulas de la Cooperativa Etcèteres:

Entre totes, volem analitzar quina ha sigut la #respostacomunitària davant la covid-19; quins reptes i dificultats afronten les organitzacions ja existents; quines noves formes d’organització comunitària han aparegut i quines alternatives estan desenvolupant.

Com veure la sessió i participar-hi?

  • No es requereix inscripció. Simplement cal connectar-se a https://ja.cat/DhwAT i podreu seguir l’emissió de la sessió en directe. 
  • D’altra banda, el mateix dia de la jornada activarem, al costat de la finestra d’emissió, un espai des del qual podreu enviar preguntes i comentaris per a les persones convidades.

Sumeu-vos a compartir les vostres inquietuds i reflexions. Animeu-vos a connectar!

Més info i programa de la sessió

 

Entitat o associació:
Direcció d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
-
Email:
-