Skip to Content

1era edició del Curs de lideratge conscient
Descripció anunci:

El lideratge que canviarà el món ha de tenir característiques diferents del lideratge convencional, colonial, patriarcal, autoritari, capacitista, capitalista i poc creatiu que hem heretat. Aquest curs pretén unir persones interessades a liderar (que no siguin home cis) amb voluntat de posar el seu potencial al servei del canvi de forma sostenible, persones que vulguin prendre el poder per fer-ne un ús completament diferent del que se n’ha fet fins ara.

Liderar no pot anar en contra de la sostenibilitat de la vida.

Consulta el programa

Estructura: una autodiagnosis sobre el teu lideratge amb l’Índex de Poder Diamond (DPI), una sessió individual per treballar-ne els resultats i  6 sessions teòrico-pràctiques de 5 hores cadascuna.

Horaris: Quinzenalment cada dimecres de 9 h a 14 h Calendari: 13 i 27 de gener, 10 i 24 de febrer, 10 i 24 de març | Lloc: Casal de Barri Folch i Torres (C. Reina Amàlia 31, Barcelona). Té accés per cadires de rodes | Idioma: Català, castellà i anglès amb traducció al català o castellà. | Preu: 600 € Període d’inscripcions: fins al 15 de desembre de 2020.

És obligatori fer la inscripció per poder matricular-se i efectuar el pagament. Podeu llegir en aquest enllaç la normativa de matrícula. Les places són limitades i van per ordre d’inscripció. 

Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org

INSCRIPCIONS

 

Entitat o associació:
Fil a l'Agulla
Telèfon:
654 070 358